Keya – тениски, подходящи за брандиране

Keya – тениски, подходящи за брандиране

Keya Knit Composite LTD, както е пълното име на компанията, е световен производител, търговец и износител на облекла, подходящи за брандиране. Под логото на бранда се произвеждат тениски, които намират широко приложение в рекламната индустрия по целия свят.

Производството на бранда е силно застъпено и у нас. Благодарение на официални рекламни вносители като N1Adv, всяка година в България се разпространяват брандирани текстилни облекла по повод различни маркетинг активности.

Кои са Keya и защо предложенията на марката са идеални за рекламните цели на вашата компания? На тези въпроси предстои да отговорим накратко в следващите редове.

Кои са Keya Europe?

Keya произвеждат над 100 милиона артикула годишно, а вече над 20 години компанията заема водещи позиции на световния пазар. В портфолиото на бранда се включват редица видове текстилни облекла, сред които тениски Keya, суичъри, ризи, блузи, якета, панталони и т.н.

Основен приоритет в производство им е качеството. Паралелно с това, всички текстилни продукти на марката се предлагат и на изключително достъпна цена. Продажбите на тениски на едро, както и другите видове облекла, подходящи за брандиране, са предпочитани от големи компании, позиционирани в целия свят.

Организации, локализирани в различни индустриални сектори, се възползват от изгодните оферти и качествата на марката. Те реализират своите рекламни кампании на високо професионално ниво. Производството на марката е сертифцирано по редица межднуародни стандарти за качество и безопасност, което само затвърждава позициите ѝ на световния пазар.

Защо тениски Keya са идеален избор за вашата реклама?

Отличават се с ниската си цена, която по никакъв начин не компрометира високото качество на крайния продукт. Фактори, които са определящи за всяка една рекламна кампания днес. Не на последно място, всички облекла на марката предлагат отлична възможност за печат и брандиране на широко разнообразие от щампи, в т.ч. изображения, графики и текст.

С покупката на тениски Keya получавате отлично съотношение между цена и качество. Могат да бъдат закупени както в малки, така и в големи количества. Това ги прави отличен избор за маркетинг дейностите както на големи, така и малки компании.

Предлаганите тениски се изработват в широк асортимент от модели и цветове. Можете да закупите модели с яка, без яка, с V-образно деколте и други.

Как мога да купя тениски Keya на изгодна цена?

При покупка на количества на едро цената за единица рекламен продукт е изключително ниска. Купувайки от доверен вносител на рекламно облекло, си гарантирате бързо и качествено изпълнение на поръчката.

За целта е нужно да проучите рекламните агенции, които работят с бранда, както и какви услуги предлагат. Някои такива съдействат само с внос на облеклата, като дейностите по последващо брандиране и доставка на продуктите се осъществява от друга фирма. Други могат да ви осигурят комплексен набор от услуги – от внос на желаните модели тениски, през качественото им брандиране по поръчка, до доставка на рекламните артикули.

Във втория случай получавате комплексна услуга и дори по-изгодна цена, тъй като по този начин се оптимизират допълнителни разходи по доставката. Кой начин на работа ще предпочетете е въпрос на личен избор.

Още по темата