Как Меган и Хари почетоха принцеса Даяна при обявяването на бременността

Как Меган и Хари почетоха принцеса Даяна при обявяването на бременността

Оказва се, че денят на обявяването на бременността на Меган Маркъл не е никак случайна, а е същински поклон към паметта на принцеса Даяна! След месеци на спекулации, Хари и Меган обявиха, че ще стават родители за втори път. Те избраха Денят на влюбените, за да съобщят щастливата новина, което само по себе си е много сладко и мило решение, но има един факт, който прави деня още по-специален.

На този ден преди 37 години самата принцеса Даяна е обявила, че е бременна с второто си дете – принц Хари!

Дните са точно с 37 години разлика, но е повече от ясно, че Меган и Хари не са избрали случайно тази дата.

Херцозите на Съсекс обявиха прекрасната новина с красив кадър, на който двамата се усмихват, а Меган докосва бременносто си коремче.

Преди 37 години е излязло и официалното съобщение от Двореца, че принцеса Даяна и принц Чарлз очакват второто си дете: „Принц Чарлз и принцеса Даяна са много щастливи от новината, както и кралица Елизабет, принц Филип и всички членове на семейството им“, пише в изявлението от преди 37 години.

Меган и Хари вече имат един син – Арчи, който ще навърши 2 през тази година. Преди щастливата новина за предстоящото братче или сестриче на Арчи обаче, Меган разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през юли 2020г.

Преди повече от година Хари и Меган се отказаха от кралските си привилегии и задължения и решиха да заживеят в САЩ заедно със сина си. В момента живеят в Калифорния и водят доста по-спокоен живот, далеч от публичността.

Източник: Edna.bg

Още по темата