Лозев: Престоят ми в Левски не беше от най-добрите! Пожелавам им успех (ВИДЕО)

Лозев: Престоят ми в Левски не беше от най-добрите! Пожелавам им успех (ВИДЕО)

Деян Лозев е бивш играч на АРДА, който през зимата бе трансфериран в Левски. След няколко месеца престой на Герена, Лозев отново облича екипа на АРДА. Той даде интервю за клубния сайт и за ARDA TV.
Здравей, добре дошъл отново у дома. Как си?– Здравейте, добре съм, добре се чувствам, щастлив съм отново у дома.
Видя ли се със старите си съотборници, какво си казахте?– Да, разбира се, че се видяхме. Пожелахме си успех с всички момчета.
Разкажи за престоя в Левски.– Престоят ми в Левски със сигурност не беше един от най-добрите, защото беше белязан с доста контузии. Благодаря на цялото ръководство на Левски, че ми влезе в положението и им пожелавам успех.
Как стана така, че отново се завърна в АРДА, имаше ли други предложения?– Това бе моето лично желание да се завърна в АРДА. Няма значение дали съм имал други предложения, важното е, че направих това, което аз исках.
Камъкът си тежи на местото.– Ще видим дали е така.
Какво си говорихте с новия треньор, каза ли ти какви ще са неговите изисквания?– Да, видяхме се. А това, което той ще изисква ще го уточним в процеса на работа.
Физически в каква форма си?– Здрав съм, имам какво да наваксвам, но това не е проблем.
Как ти изглеждаше отборът на АРДА отстрани, след като ти бе част от влизането в Първа лига, но в последните няколко месеца го наблюдаваше като играч на Левски.– Добре изглежда отбора на АРДА. Има нови футболисти и според мен за новия сезон ще се представим доста добре.
Ще се залага предимно на българи, това според теб добре ли е?– Разбира се, винаги е хубаво, когато се залага на български момчета.
Какво би казал на феновете на АРДА, които са щастливи, че отново обличаш синия екип?– Бих им казал да ни подкрепят и да са зад нас винаги.
На АРЕНА АРДА има доста подобрения, осветление, табло, нова трева.– Според мен АРЕНА АРДА е един от най-хубавите стадиони в България. Доста красив е станал само за няколко месеца.
Като за финал, някакво пожелание.– Бих си пожелал за мен да съм здрав, както и всички останали в отбора , и да направим един по-добър сезон от предишния.

Още по темата