Четвъртък, 14 януари – Силните емоции ще вземат връх над разсъдъка

Четвъртък, 14 януари – Силните емоции ще вземат връх над разсъдъка

Четвъртък, 14 януари – Силните емоции ще вземат връх над разсъдъка.

Опитът в този ден ще е добра основа за действие. Хората ще реагират едновременно и прагматично, и идеалистично.

Добре е, ако ви е възможно, да разпускате, за да не се претоварите емоционално. Ще имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението, в противен случай може да се изнервите. Изобилието от емоционална енергия ще рефлектира върху нервната ви система.

Ще се наблюдават прояви на ексцентричност и склонност към експерименти. Не е лошо да се избягва прекалената самостоятелност. Ще се изостри чувствителността към реакциите на другите хора.

Онези от вас, които се занимават с политика и образование, през този ден ще имат успехи. Като цяло всички ще имаме засилена интуиция и въображение. Хората, които работят с гласа си и извършват интелектуална дейност, също ще могат да се поздравят с успехи.

Всички ще имат нужда от промяна. Може да се наблюдават повече прояви на великодушие, съчувствие, да се направят дарения за хора в нужда.

Възможно е обаче да сте по-мнителни и суетни.

Този четвъртък не е особено добро време за пътуване. Ако не може да го отложите, имайте предвид, че ще имате спънки и трудности особено в ранните часове на деня.

При онези от вас, които са емоционално нестабилни, могат да се появят соматични проблеми като цистит, артрит, подагра и др.

Хората с власт днес ще придобият голяма сила за взимане на важни решения. Ще има много прояви на нетолерантност, а може и да се стигне до сблъсъци и протести. Ще има борба срещу несправедливостите. Ще има неблагоразумни постъпки, изблици на гняв и хапливи, саркастични изказвания. Много хора ще изпаднат в емоционална криза.

Трябва да се проявяват компромиси в работата с другите хора. Внезапни промени във вашето мнение може да станат причина за проява на неразбиране от страна на екипа, с който работите.

Овните може да започнат нови проекти, да правят нови планове за бъдещето, да мечтаят. Вероятно те ще открият помощ за реализацията на плановете си в лицето на приятели. При тях този ден не е най-добрият за общуване с началниците.

Телците ще са емоционални и агресивни, особено, ако имат власт и са ръководители. Те може да правят промени в бизнеса си и да го разширяват. Всякакви контакти с висшестоящи и с фигури, възлагащи конкретни задачи, ще са полезни.

Близнаците днес може да планират успешно далечни пътувания. За тях денят е подходящ за посещения на банки, съдилища, държавни инстанции. Ако управляват чужди пари или се занимават със застраховане, ще имат успех.

Раците може да прекратят някой договор или бизнес партньорство, защото при тях ще се явят нови възможности за други по-добри проекти. Те успешно ще си сътрудничат с финансови институции и ще управляват чужди пари.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата