Боби Цонев: Нормално е да искаме да се докоснем до Стоилов! (ВИДЕО)

Боби Цонев: Нормално е да искаме да се докоснем до Стоилов! (ВИДЕО)

Снимка: levski.bg

„Няма как да не съм мотивиран след тези лоши резултати на старта“. Това каза Борислав Цонев от Левски, след като бе награден за най-добър футболист в 4-и и 6-и кръг на футболната ни Първа Лига.
„В Левски трябва да си мотивиран, защото за този клуб всяка точка е изключително важна. Мислите ни са насочени изцяло към следващия мач, а той е след десет дни. За победни серии изобщо не мислим, но това ще помогне за самочувствието на младите ни играчи. За тях подобно нещо би било супер“, заяви Цонев.
„В този момент обаче ситуацията е такава, че нямаме лесни мачове. Следващият ни съперник Локо (Пловдив) също не започна добре, но може да победи всеки отбор в първенството. Още повече, че гостуваме в Пловдив, където никога не е лесно“, допълни той.
„Новият спонсорски договор ни дава малко спокойствие. От доста време се чакаше развитие и може би вече ще бъдем по-отпуснати, след като сме стабилни финансово. Надявам се и да постигнем резултати, за да работим по-спокойно“, каза Цонев.
„За нас Тодор Симов не е нов човек. Като старши треньор бе за първи мач, но ние го познаваме добре. Той направи някои промени в тренировъчния процес, а на почивката ни мотивира да задържим преднината си.
Не е коректно да говоря точно аз за други треньори, но резултатите и визитката на г-н Стоилов говорят сами за себе си. Нормално е ние, играчите, да искаме да се докоснем до това нещо.
Винаги искам да играя на по-високо ниво, в националния отбор. Селекционерът обаче не ме извика и уважавам неговото решение. Ще продължава да тренирам и се надявам занапред да имам късмет.“

loading…

предишна статияСашо Ангелов пое последния във Втора лигаСледваща статияЛоко (Пд) закри контролата с дубъла на ЦСКА 1948

Още по темата