„Изправи се! Мутри вън!“ отказаха подкрепа на БСП за мандата

„Изправи се! Мутри вън!“ отказаха подкрепа на БСП за мандата

„Изправи се! Мутри вън!“ /ИМВ/ няма да подкрепи правителство, излъчено от БСП.
Това каза пред журналисти Мая Манолова, председател на парламентарната група преди началото на заседанието на Временна комисия по проверка за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години.
Манолова, която е и председател на временната комисия, коментира, че няма да подкрепят правителство на БСП, защото то няма да е правителство на промяната, какъвто е бил вотът на българските граждани на провелите се парламентарни избори.
Манолова призова незабавно парламентът да се заеме с проблемите на българските граждани, с приемане на Закона за личната помощ, преизчисляване на пенсиите за възрастните хора и подкрепата за малкия бизнес и предложението на ИМВ за намаляване на депутатските заплати.
Манолова заяви, че ще настояват още тази седмица парламентът да изслуша представителите на КЕВР – във връзка с поисканото от дружествата повишаването цената на парното и тока. Манолова настоя парламентът да спре да се занимава само с партийни теми, защото по думите й хората искат решаване на техните проблеми сега и веднага./Новини.БГ

Още по темата