Христо Иванов: Не можем да отидем в следващото НС с нагласата да не се излъчи управление

Христо Иванов: Не можем да отидем в следващото НС с нагласата да не се излъчи управление

Не можем да си позволим да отидем в следващия парламент с нагласата да не се излъчи управление, заяви Христо Иванов, председател на ПГ „Демократична България“/ДБ/ в коментар за работата на 45-ия парламент като цяло.
Той увери, че ДБ ще работи в диалог с избирателите, за да се очертае перспектива за реално управление на промяната, което това Народно събрание не е свършило.
Този парламент показа, че не е ремарке на джипката на Бойко Борисов, е оценката на Иванов. По думите му, преходът няма как да бъде прост, демокрацията се опитва да се възроди от една много дълга зима.
Всички ние, колкото можахме, помогнахме, всеки от нас е сбъркал с нещо – важното е, че започнахме да отваряме нова страница, посочи председателят на ПГ „Демократична България“. В тази кампания ще трябва да говорим много повече за това какво управление и с каква програма сме готови да подкрепим, коментира Христо Иванов.
Хвърлянето на лозунги и плакати няма да е достатъчно, ще трябва да влезем в сериозен разговор с избирателите, категоричен е политикът./Новините БГ

Още по темата