Грозно в Карлово: Вандал залага пирони под гумите на съседски автомобили/СНИМКИ/

Грозно в Карлово: Вандал залага пирони под гумите на съседски автомобили/СНИМКИ/

Новозаселил се в Карлово индивид пука гуми на автомобили, сезираха ПБ Новинар хора от Карлово. Обект на посегателство са колите на негови комшии и се извършват на емблематичната за Карлово улица „Васил Левски“. Вандалът е от село Розино, за сега ще спестим името му, но ако продължава да върши зулуми, публично ще бъде оповестен. Въпросният мъж е строителен работник, незнайно защо вандалът залага пирони под гумите на возилата и цялата махала е пропищяла от него. За негово нещастие обаче, докато вършел поредния злостен акт, той бил засечен от една от своите жертви.
“Паркирах съвсем рутинно пред дома ми, чаках приятел и затова не слязох от колата, беше около 23 часа и тъмно навън. Въпросният комшия се прибра, паркира колата си в гаража, забави се малко и излезе отново на улицата, дойде към моята кола, огледа се и се наведе до нея. Аз страшно много се изплаших и се наведох настрани, за да не ме види, защото незнаех какво планува, изчаках да се махне и се обадих на приятеля ми да слиза бързо. Двамата видяхме, че въпросният съсед е сложил пирони под всичките гуми на колата ми” – разказва пред ПБ Новинар разтреперано 19- годишното момиче, което за сега помоли да остане анонимно.
От снимковия материал се вижда, че по никакъв начин колата на жертвата не пречи на яростния съсед, който дори успява да прибере колата в гаража си и тогава чак той решава да налага терор по съседски.
За случая са информирани компетентните органи
Публикуваме автентични снимки и за сега скриваме лицето на вандала с уточнението, че ако грозните прояви продължат, ще бъде оповестено името и лицето му. Жертви на мъжа от Розино са станали и други хора, живеещи на улица „Васил Левски“.

Още по темата