Четвъртък, 25 февруари – Срив на долара, романтика и състрадание

Четвъртък, 25 февруари – Срив на долара, романтика и състрадание

Четвъртък, 25 февруари – Срив на долара следобед, романтични и състрадателни прояви.

Днес Венера преминава от знака Водолей в знака Риби. В последния тя се чувства много добре, защото е в екзалтация. Проявява положителните си качества. Управлява еврото и през следващия месец неговият курс ще е добър, ще е сравнително висок. Доларът ще е на сравнително добри нива до 16 март, след което може да падне значително, понеже Меркурий ще влезе в Риби, където е слаб.

Венера е планета на парите и влизайки в Риби ще благоприятства всякакви финансови операции и то в големи мащаби. Ще благоприятства игри на борсите, международна търговия, сделки с акцизни стоки, с хранителни добавки и био продукти.

Посветилите се на изкуството, ще жънат успехи. Занимаващите се с някакъв бизнес с животни и с опазване на природата, също ще отчитат как заниманията им се развиват благоприятно.

Венера ще е в Риби до 21 март. Периодът ще е силен и за хората, които се занимават с финанси. Преценките на много от вас днес може да са емоционално оцветени и това да ви тласка към неразумни постъпки. Ще станете свидетели на прояви на сарказъм, чувствителност. Тези, които работят за каузи, този четвъртък ще имат успех.

Овните може да проявяват повече смелост, решителност и ентусиазъм от обикновено. Те ще имат успех в дейности, които изискват енергия, оптимизъм, бързи реакции. Тези от тях, които работят с оръжия, метали, ножове, огън или са спортисти, ще имат успехи.

Телците може да се захванат с бизнес, свързан с недвижима собственост, ремонти и строителство. Те ще си създадат нови приятелства, ще кроят нови планове и проекти. Хубав ден за уреждане на въпроси, свързани с родителите или с хората, с които живеят.

Близнаците може успешно да си уреждат документи, да водят кореспонденция, да учат, да развиват рекламен бизнес. За тях денят е хубав и за разговори с началници и висшестоящи на тема бизнес сделки и кариерно развитие.

Раците днес може да планират промени във финансовите си дела. Те трябва да внимават в отношенията си с приятели, особено, ако става дума за пари. Очакват ги успешни сделки с чужбина.

Лъвовете ще са напрегнати, ще проявяват безпокойство, ще са лесно възбудими психически. Добре е да отстъпват и да контролират силното си его. Партньорите е възможно да са по-неотстъпчиви и да забавят реализацията на някакви договори.

Девите ще имат успехи при водене на преговори и подписване на договори. При тях ще настъпят промени в плановете им и в мечтите им за бъдещето. Приятелите им ще помагат в бизнеса. Сред силните на деня и властимащите също ще има хора, които ще им помогнат да си уредят въпроси, свързани с кариерата.

Везните ще имат успех при уреждане на въпроси, отнасящи се до техни подчинени и колеги. Тези от тях, които се занимават с изкуство, кино, театър, алкохол, петрол, лекарства, също ще могат да се поздравят с успехи. Това се отнася и до тези от тях, които развиват бизнес с технологии, компютри и големи групи от хора.

Скорпионите е възможно да имат противоречия с висшестоящи, с хора, които имат повече власт и по-високо обществено положение. Тези, чиято дейност е спекулативна, свързана с  поемане на риск и разчитане на късмет, ще имат успехи. Добър ден за тези, които се занимават с финанси.

Стрелците е добре да са внимателни, ако им се налага пътуване, независимо на къси или дълги разстояния. А най-добре е, ако могат, да го отложат. Те трябва да внимават и в комуникацията, при работа с документи, защото са възможни грешки и допускане на неточности. Не е добър ден за тях да посещават държавни администрации.

Козирозите е хубаво да са особено внимателни с парите, независимо дали са техни или на съдружници, или ги управляват. Причината е, че може да имат разногласия с партньорите си заради пари. Тези от тях, които печелят от работа с машини или организират събития, ще имат успех.

Водолеите днес може да влязат в разногласие с партньорите си, които да се държат по-емоционално и капризно от тях. Те ще имат успех в дейности, свързани с астрология, компютри, нови технологии, социална дейност, кораби, течности, тайни дейности.

Рибите днес може да имат поводи за радост, да влезе любов в живота им. Те може да въведат промени в работата си и в работната си обстановка, сред персонала и подчинените си, в правилата на труд. Хубав ден за тези от тях, които се занимават с изкуство – певци, танцьори и художници.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата