БСП и Румен Радев се обясниха в любов

БСП и Румен Радев се обясниха в любов

БСП и президентът Румен Радев започнаха консултациите с взаимни оправдания, че не водят война. И си размениха взаимни уверения в добронамереност едни към други.
Соцлидерката Корнелия Нинова започна срещата на „Дондуков“ 2 с настояване да си кажат публично, пред медиите.
Искам да разсея внушенията – ние не воюваме с президента и с президентската институция, каза Нинова.
Няма какво да разсейваме, отвърна Румен Радев и напомни, че с Йотова са избрани от социалистите и не са отстъпвали от това.
„Аз съм от хората, които никога не забравят откъде са тръгнали“, добави и Илияна Йотова, която замрази членството си в БСП, за да стане вицепрезидент на Радев.
Нинова отново наблегна на машинното гласуване и поиска гласуване по пощата, но с активна регистрация.
Тя подкрепи президента за медийното отразяване на всички партии по националните медии, защото основно кампанията щяла да се води медийно заради епидемията.
Оставаме с впечатлението, че здравните правила ще бъдат извадени в последния момент, каза вицепрезидентът Йотова и постави проблема с гласуването на сънародниците ни зад граница в епидемия.
Нинова пък обвини управляващите, че „саботират машинното гласуване“. Според нея ГЕРБ почват кампания да отблъснат хората от машинното гласуване, като ги плашат, че е опасно за здравето.
Лидерката на БСП призова от кабинета на президента всички партии да представят платформите си отсега.
На консултациите Нинова заведе четирима от заместниците си – Крум Зарков, Ирена Анастасова, Атанас Зафиров и Владимир Москов. Петият, Кристиан Вигенин, не присъстваше./Dariknews.bg

Още по темата