Сряда, 13 януари – Новолуние: започнете нещо ново и си намислете желание – ще се сбъдне!

Сряда, 13 януари – Новолуние: започнете нещо ново и си намислете желание – ще се сбъдне!

Сряда, 13 януари – Новолуние, започнете нещо ново, пожелайте си неща, които ще се сбъднат!

 

Този месец новолунието се случва точно върху Плутон. Сега е подходящо време да направите големи промени и трансформации в живота си. Сега може да започнете някакво ново начинание, нов бизнес, ново занимание, различно от всичко досегашно, което сте правили.

Слънцето и Луната ще активират Плутон и сеизмичната активност в някои райони на света няма да стихне, ще продължат земетресенията. В личностен план ще има засилване на паник атаките, депресиите, болестите, които ще са трудни за диагностика.

Нептун е неаспектиран и валежите също ще продължат. Те няма да стихнат до неделя и понеделник. Може да има наводнения, препълване на реки и язовири. Нептун е в лоши аспекти с лунните възли и сега може да се появи някаква лъжлива информация за хората и то в световен мащаб. Не е изключено също така да се разбулят някакви строго пазени тайни, които ще стреснат човечеството. Не е подходящ момент за посещение на болници и лекари, защото е възможно да се разпространяват заблуди, свързани с ваксини, диагнози, лечения. Хората, които имат алергии тази седмица, може да имат проблеми. Внимавайте с какво се храните и какво пиете, защото са възможни и хранителни отравяния, както и проблеми заради прекомерна употреба на лекарства, алкохол, наркотици.

Този ден е подходящ да си направите списъци с желания и е добре да са от две до десет. Това може да направите след 7.00 часа до 15.00 часа.

Хората ще чувстват по-голяма сила и то на всички нива – във физически, ментален и духовен аспект. В този ден са възможни и екстремистки изяви. Тези, които разполагат с власт, ще я демонстрират. Ще има прояви на нетолерантност, егоизъм, липса на разбиране по отношение слабостите на другите. Ще има борба срещу всичко несправедливо. Хората може да протестират, да се сдружават в групи и да се борят за своята независимост и свобода. Възможни са прояви на сексуални мании и хората с различна сексуалност също може да се активират в някакви свои изяви.

Силни чувства, проява на тираничност, търсене на емоционално удовлетворение – това са нещата, характерни за този ден. Отдайте се на творчество и някакви съзидателни дейности, повишавайте вибрациите си, за да се чувствате добре.

Магнитното поле на Земята в момента е по-слабо и доста хора може да не се чувстват физически комфортно. Не се плашете! Просто намерете някакви дейности, които повишават вибрациите ви – спорт, изкуство, забавления, хоби, медитации.

Доста политици може да имат проблеми с властта, особено тези, които я упражняват на скрито, на тъмно, задкулисно, не споделят истината с народите си. Може да се създадат някакви тайни организации в този ден, като властимащите тайно решат да планират бъдещето.

През следващите дни могат да се появят нови вируси или мутации, както и да се появи нова информация за коронавируса. Не си поставяйте ваксина точно сега.

Много хора може да имат проблеми с техниката – внезапни и неочаквани повреди.

Овните може да очакват внезапни промени във финансово отношение. При тях може да се активират тайни врагове. Може да имат неприятности с хора, живеещи в чужбина. За тях е благоприятно да започнат някаква нова дейност, такава, с каквато преди не са се занимавали.

Телците ще са по-агресивни и тези, чиято дейност изисква повече физическа активност и енергичност, ще имат успех. Те може да имат важни разговори с началници, висшестоящи и за тях са благоприятни всякакви промени в бизнеса. При тях може да има приятелска подкрепа, свързана с бизнеса и кариерата.

Близнаците през този ден може да се занимаят с разпределяне на пари, които не са само техни, а и на партньори. Тези от тях, които управляват чужди пари, или се занимават с някакви дейности, свързани с тайни, ще имат успех. За тях ще е благоприятно да се занимават с уреждане на въпроси, свързани с държавни органи, инстанции, администрации, банки, съдилища, с чужбина и с чужденци.

В този ден е благоприятно Раците да приключат с някакви договорни отношения, както и да започват нови. Те може да водят преговори и да уреждат неща, свързани с партньорите им. При тях тези дни може да идват повече пари. Те може да предоговарят свои дългове и кредити.

Лъвовете може да имат промени сред кръга от хора, с които работят. Някои колеги или подчинени могат да решат да напуснат, а също така могат да се появяват и нови хора. За тях денят е хубав за разрастване на партньорските отношения, за водене на разговори, преговори и подписване на договори.

Девите ще имат успех при наемане на работници, служители и подизпълнители. Тези от тях, които е занимават с медицина, грижи за другите, животни, деца, спорт, изкуство и хазартни дейности, ще имат големи успехи. За тях не е благоприятно в този ден да взимат кредити.

Везните ще имат успехи в неща, свързани с имоти и недвижима собственост. Тези от тях, които се занимават със строителство, земеделие, полезни изкопаеми и горива също ще имат успех.

Скорпионите днес може да се заемат с организиране на пътувания, търговия, покупка и ремонт на техника, включително автомобили. За тях денят също е хубав за сделки с недвижими имоти, строителство, а същои за обзавеждане с нови електроуреди. Те може да започнат някакъв нов и различен бизнес от този, с който са се занимавали до момента.

Стрелците трябва изцяло да насочат вниманието си към парите и възможностите да ги печелят. При тях може да се явят нови възможности за това. Те могат успешно да плануват пътувания. За тях е благоприятен ден за реклама, маркетинг, търговия, работа с документи.

Козирозите ще са тези, за които е важно да направят генерални промени в живота си и да започнат нови неща, които ще имат продължение в бъдещето дълго време. За тях е важно да предприемат важни стъпки в живота. Ако работят с документи, са възможни измами или самоизмами.

Водолеите може да провеждат успешни разговори, да пътуват, да се занимават с документи, да купуват техника. Хубаво е те да са внимателни при общуването си с роднини и съседи, защото са възможни скарвания. Водолеите, работещи с недвижими имоти, строителство, мини, изкопни дейности, камъни, може да очакват приятни изненади, но също и инциденти в работата.

Рибите, ако планират пътуване, е добре да са много внимателни и предпазливи. Те може да имат някакви сривове в техниката – електроуреди, компютри, автомобили. Може да им се губят документи и да има проблеми с кореспонденцията.

Още по темата