Борисов пак яхна джипката и заяви мистериозно: След концерта настава тишина

Борисов пак яхна джипката и заяви мистериозно: След концерта настава тишина

С това ще се запомни ГЕРБ – с направеното. Това заяви експремиерът Бойко Борисов, който инспектира строежа на пътя за Слънчев бряг.
„Колко блока санираха в Бургас – 185 блока, а Радев – 0 блока. И така ще бъде до края, защото и от Плана за възстановяване, доколкото знам са ги извадили. Добре че им преведохме парите, а не ги взехме, понеже е напреднала фаза на строителство. Иначе и това щяха да вземат“, каза той.
„Ето я и детелината. Пътят за Слънчев бряг се вижда в далечината. От АМ „Тракия“, като се тръгне от София, Пловдив или Стара Загора целият трафик за Слънчев бряг ще мине оттук“, добави Борисов.
„Не знам хората от Плевен, Ловеч, В. Търново, да не говорим за варненци, които са толкова будни, като им спряха „Хемус“ и като гледат на юг какво построихме, защо няма никаква реакция. Това след 2 месеца ще почнат да го асфалтират и готово“, каза той.
„След концерта настава тишина, а сега има само хаос, скандали, корупция. Рашков от вчера как не се е самосезирал, не е започнал да разпитва – умът ми не го побира“, добави Борисов.
„Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на „Лукойл“, сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт“, каза лидерът на ГЕРБ./Блиц.БГ

Още по темата