Андрей Новаков за партията на Цветанов: Не виждам причина да напускам ГЕРБ

Андрей Новаков за партията на Цветанов: Не виждам причина да напускам ГЕРБ


Българският евродепутат Андрей Новаков заяви, че е още по-отдаден на партия ГЕРБ и няма намерение и причини да променя убежденията си. Според него в регистрацията на още една партия няма драма и хората ще направят своя избор.

Новаков коментира напускането на знакови фигури на партия ГЕРБ и присъединяването им към партията на Цветан Цветанов ден преди нейното учредяване. „Те са направили осъзнат избор. Аз им желая успех в това ново начинание. Аз от 18-годишен, може би 19 бях тогава, когато се записах в ГЕРБ и от тогава убежденията ми не са се променили и не виждам причина да ходя където и да било, напротив, през последната година ми бе поверена отговорността да бъда областен координатор на ГЕРБ за Благоевград. Още по-отдаден съм на това, което правя. В България има регистрирани доста партии, в момента ще има още една, така че не виждам драма. Хората ще изберат“, каза евродепутатът.

В Плевен Андрей Новаков се срещна с превозвачи, с които обсъди следващите стъпки по пакета „Мобилност“ и отстояване интересите на българските фирми.

Още по темата