Сряда, 28 октомври – Риск от поява на компрометираща информация

Сряда, 28 октомври – Риск от поява на компрометираща информация


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Сряда, 28 октомври – Риск от поява на компрометираща информация.

Ден на Меркурий, който е ретрограден и се върна в знака Везни, където ще остане до 10 ноември. След това преминава отново в Скорпион.

Докато Меркурий е ретрограден, не е добре да купувате техника и автомобили, както и да ги ремонтирате. Пътуванията на къси разстояния ще се осъществяват с големи трудности. По време на ретроградност на планетата и записването на курсове, и започването на ново обучение, също не би било особено лесно.

Подходящ ден за работа с документи, както и за всяка кореспонденция. Добро време за тези, които се занимават с печатни произведения, книги и вестници, а също и за учители и преподаватели. Срядата е хубав ден за започване на нова книга или за нов бизнес, свързан с търговия, транспорт, внос и износ на стоки. Но изберете тази сряда, в която планетата е в право движение.

В този ден може да излезе наяве информация, свързана с несправедливости, лъжи, подмолни действия, извършени както на макрониво – от страна на правителства, така и на микрониво – от страна на партньорите в личните и бизнес отношенията ви. Това може да разруши някои партньорства. Това би засегнало особено Девите и Везните.

Добър ден за психолози, дипломати, съдии, както и за лечители, болногледачи и хора, които се занимават с хора в неравностойно положение.

Везните ще имат успех във всякакви финансови операции, ще имат късмет и лесно ще постигат успех във всяка сфера от живота си. Козирозите може да предприемат стъпки за промени в бизнеса си или да започнат нов. Водолеите може да очакват повишение и по-добри взаимоотношения с началниците си.

Рибите и Овните ще са доста емоционални през този ден и това ще им пречи да вземат бързи, стабилни и точни решения.

На този ден Венера влиза в знака Везни, където тя е на трон и е много силна, с мощно положително въздействие. Тези, които се занимават с изкуство, право или упражняват свободна професия, ще усетят, че ще започне да им върви доста повече.

Овните ще имат възможност да сключват успешни договори и да водят  преговори, които ще се развиват благоприятно за тях.

Най-хубавият час в срядата ще е от 10.25 часа до 11.15 часа, защото този промеждутък ще се управлява от Слънцето и ще е подходящ за всякакви дейности и предприятия.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата