Понеделник, 8 февруари – ден на Луната – ден за семейни въпроси

Понеделник, 8 февруари – ден на Луната – ден за семейни въпроси

Понеделник, 8 февруари – ден на Луната –добър ден за решаване на битови и семейни въпроси и да обърнем внимание на възрастни родители и близки

Днес е подходящо да се предприемат всякакви неща, свързани с осигуряването на стабилност или с правенето на равносметка за разходите на семейството и в бизнеса.

Към представителите на всички зодии съветът ни е – направете анализ на разходите си, редуцирайте ги. Предоговорете кредитите си, ако имате такива. Добре ще е да внесете някаква новост в дома си – нещо нестандартно, различно, да промените мястото на мебелите и да разчистите гардеробите от ненужни вещи. Тези, които са необвързани, ще си намерят партньор, а тези, които имат връзки – особено Лъвовете, може да бъдат сполетени от разрив в партньорските отношения, който ще е породен от егото им.

Тъй като Луната е все още намаляваща, това не е добър период за започване на нов бизнес, а по-скоро за разчет и за промяна на някои неща, като е добре те да бъдат заменени с по-нови и с изискващи по-малко ресурс.

Предвид обстоятелството, че много планети са се събрали в съзвездието Водолей, е добре да заложите на комуникация, срещи, създаване на връзки при подготвяне на решения и обмисляне на нови идеи за бъдещето.

Заложете на нетрадиционното, на технологиите и компютрите. За много от вас предстоят интересни и неочаквани срещи със стари познати и приятели, както и интернет запознанства и контакти с нестандартни хора. Това важи особено за тези, които имат планети във Водолей.

За голяма част от човечеството това е времето на големи промени и изчистване на всичко старо и ненужно от живота, особено що се отнася до приятели, които са ви разочаровали и предали.

В същото време внимателно обмисляйте всяка информация, която достига до вас, защото е много вероятно тя да е невярна, манипулативна и всяваща страх.

Луната днес ще ни дари с голямо внимание, убедителност, амбиция и оригинален дух. Ние ще вървим по своя път и ще търсим нови методи на действие. Ние ще сме решителни, с голямо въображение, ще желаем да пътуваме и да ни върви, с каквото и да се захванем.

Слънцето ще ни дава интензивна умствена енергия, отлична способност за концентрация, добра памет, реторически умения, разбиране на изкуството, талант за езици и голям интерес към литературата.

Днес планетата Уран прави съвпад с неподвижната звезда Хамал. Тя е гигантска звезда, която може да приеме орбитална планета с маса, по-голяма от Юпитер. Тази конфигурация ще засили желанието ни да се събираме с приятели и в по-големи групи, за да общуваме помежду си.

Всички Уранови дейности като астрология, астрономия, инженерни разработки и нови технологии ще имат успех. Борете се за вашата свобода и ако нещо ви потиска, се освободете от него.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата