Херо разкри за договори с двама от родното първенство: Дано съдийството бъде по-честно (ВИДЕО)

Херо разкри за договори с двама от родното първенство: Дано съдийството бъде по-честно (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо говори пред медиите преди старта на зимната подготовка на тима. Той призна, че отборът има предварителни договори с двама футболисти от вътрешния ни шампионат, но отказа да каже имената им.
„Имаме подписани предварителни договори с някои хора от лятото. Не искам да споменавам имената им по обективни причини, за да не им създавам проблеми. Имаме два договора подписани с хора от вътрешния шампионат.
Заедно с ръководството на клуба ще преценим с кои футболисти ще подновим договорите. Иска ми се да имаме по-малко контузии. Това е в ущърб на всеки един отбор. Иска ми се съдийството да бъде малко по-честно и нещата да се решават реално на терена. Тогава смятам, че е във възможностите на нашия отбор да постигнем това, което искаме“, добави треньорът на Берое.
„На този етап няма напускащи. Не търсим допълнителна селекция през зимния период. Това ще го оставим за летния период. Нашият потенциал не е лош. Ако всички са здрави, имаме възможности да надграждаме.
Има хора, които отсъстват, но те са по обективни причини. Те са ни запознали. Всичко е нормално на този етап. Целите са еднакви. От началото на първенството няма промяна. Класиране в евротурнирите, това е моята цел и желание. На този етап всички започват. С изключение на Никола Маринов, който продължава своето лечение. Всички останали са здрави.
Алюн Фол е под карантина, но имам информация, че се чувства добре и се надявам, когато дойде да започне веднага. След карантината бяхме в много тежък период. Това беше много сериозен проблем за нашия отбор. Сега трябва да наваксаме. Трябва да направим този фундамент, върху който да стъпим и да надграждаме.
В момента Перниш е добре. Надявам се да е без травми, за да може да ни помогне с опита, който има през втория полусезон“, каза още Димитров.

Още по темата