Вторник, 24 ноември – Благоприятен ден за игри на борсите и всякакви финансови спекулации

Вторник, 24 ноември – Благоприятен ден за игри на борсите и всякакви финансови спекулации


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 24 ноември – Благоприятен ден за игри на борсите и всякакви финансови спекулации.

Тези от вас, които се занимават с кредити, дългове, финансови спекулации ще имат успехи в този ден. Това важи особено за Лъвовете и Овните.

Хората, чийто бизнес е свързан с риск, късмет и шанс, също ще имат успех във вторник. Това важи най-вече за Раците и Стрелците. Те ще са късметлиите днес и през следващите дни.

Козирозите ще разчитат на чуждестранни партньори, на хора зад граница. Те ще могат да се осланят на шанс и късмет при решаване на дела, свързани с внос, износ, превоз на стоки, общуване с държавни администрации, банки и съдилища.

За Везните денят е хубав за работа с документи, с печатни произведения, за търговия, четене, писане и учене.

Девите, които се занимават със строителство, недвижими имоти, грижи за малки деца и възрастни хора, ще имат успехи.

Изкуството ще е особено добро начинание за всички огнени знаци – Лъвове, Стрелци и Овни.

Вторник е ден на Марс, а той вече върви в права посока, не е ретрограден и силно може да благоприятства хората, започващи нови начинания, смели проекти, неща, които изискват много сила и вложена енергия. Всякакви инициативи, особено от страна на Раците, в този ден ще са успешни.

Девите трябва да бъдат особено внимателни при водене на преговори и подписване на договори, защото може да бъдат измамени и то от партньори.

Скорпионите и Телците също може да очакват изненади от партньорите си, спонтанни и необмислени действия.

В този ден много хора може да изпитват безпокойство, меланхолия, да са по-чувствителни, романтични, идеалистично настроени и да са податливи на външни влияния.

Творците и артистите ще са положително повлияни от съвпада на Луната с Нептун.

В емоционален план ще е трудно да се разграничи илюзията от реалността.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата