Вторник, 15 декември – повишена активност и желание за нови правила

Вторник, 15 декември – повишена активност и желание за нови правила


 

Вторник, 15 декември – повишена активност и желание за структуриране и изграждане на нови правила.

Днес ще имаме повишена активност. Ще кроим планове за бъдещето и ще нахвърляме грандиозни идеи. Има опасности от заблуди или самозаблуди, така че бъдете внимателни при подписване на документи и не действайте емоционално. В случай, че пътувате зад граница, проверявайте изискванията на съответните държави във връзка с COVID-19 и ако е възможно, отложете чуждестранните си визити.

Не е желателно да посещавате болници особено ако това е свързано с поставяне на диагноза. Но ако е наложително, поискайте поне две мнения. Голяма част от хората днес ще са емоционално объркани и затова съветът ни е да слушате хубава музика и да се опитате да се откъснете за малко от реалността. Рисуването и всичко, свързано с изкуството, ще ви разсеят и ще ви покажат нови неща. Използвайте енергията си за творчество, религиозни ритуали, посещения в църква и насочете мисълта си към нови идеи, писане на послания, приготвяне на подаръци и картички.

Денят е добър за йога практики и медитации, тъй като те ще отпуснат ума ви. Пазете нервите си. Спрете да мислите за материалното и да се страхувате за сигурността си.

Днес е добре да сте разумни в поведението си. Избягвайте прекалената упоритост, инат и да се съпротивлявате на външния натиск с мълчание. Консумирайте храните и напитките бавно и и с мярка.

Днес може да получите помощ от висшестоящи. Но подбирайте с кого да се срещнете днес – избирайте само хора, от които може да научите нещо и които цените. Не е добре да започвате връзки днес, тъй като рискувате да се свържете с недотам морални и чистоплътни хора.

Днес има голяма вероятност да станете жертва на инфекции, така че е желателно да избягвате болници, приемане на лекарства без предписание, да консумирате алкохол и опиати, макар че ще имате неистово желание за това. Предвиждаме ръст в продажбите на алкохол и лекарства.

Успех ще имат подготвящите артистични прояви. Доверете се на приятелите си, тъй като съветите, които ще ви дадат, ще са ви от полза.

Днес неподвижната звезда Шадир съвпада с планетата Уран – това положение ще остане сравнително дълго. Всички производители на бижута, на красиви и нестандартни неща ще бъдат облагодетелствани от този аспект. Този съвпад ни съветва да отстояваме своята свобода и незавизимост, да се борим за тях и да променим начина си на мислене.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата