12-годишна шокира майка си: роди пред очите ѝ

12-годишна шокира майка си: роди пред очите ѝ

Момиче на едва 12-годишна възраст буквално изуми майка си, раждайки първата си рожба в дома им пред слисания ѝ поглед. Случаят е от Испания, а майката на момичето не е успяла да осъзнае какво се случва, докато не започнало самото раждане, тъй като ни най-малко не подозирала, че дъщеря ѝ е била бременна.
Социалните служби в Кантабрия, откъдето е случаят, са запознати със ситуацията. Полицията в града също се е заела да разследва, защото се оказва, че бащата на детето е 17-годишен тийнейджър, който живее заедно със семейството, поради което властите го подозират в изнасилване.
Иначе когато на адреса била повикана линейка, лекарите единствено прерязали пъпната връв и удостоверили доброто здравословно състояние на майката и детето, след което били откарани в местната болница за допълнителни прегледи и изследвания.
По информация на испанските медии младата майка е била отличник в своя клас и никога не е влизала в конфликти.
От семейството на момичето вече са заяви категорично, че ще предадат новороденото за осиновяване, защото нямат възможности да го отглеждат, а бащата на 12-годишната майка се намира в затвора заради трафик на наркотици./Новините БГ

Още по темата