Четвъртък, 24 септември – Не започвайте нищо ново, не откривайте фирма

Четвъртък, 24 септември – Не започвайте нищо ново, не откривайте фирма


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 24 септември – Не започвайте нищо ново, не откривайте фирма.

Управителят на Везните – Венера, придава на знака неизменен стремеж към всичко прекрасно. Везните са най- големите естети измежду всички в зодиака. Всичко, до което се докосват ръцете им, трябва да е красиво, в противен случай настроението им бързо се разваля. Те са изтънчени ценители на изкуството. Между тях има много известни художници, актьори. Благодарение на изкусните си маниери и привлекателната си външност Везните имат успех в обществото, а природната им мекота ги прави незаменими миротворци. Те умеят да правят разумни компромиси.

При тях точката на равновесие е много неустойчива и Везните постоянно се колебаят. Умението да виждат и двете страни на модела често ги прави нерешителни.

Сутринта от 7.12 часа до 8.13 часа е часът на Юпитер и всичко, свързано със семейството и дома като ремонти, преустройства, е добре да се обсъди сутринта на кафе именно в този период на деня. Ако имате някакви публични изяви или срещи с представители на властта в този час, ще ви върви. Избирайте внимателно с кого контактувате.

От 8.13 часа до 9.14 часа – напрегнат промеждутък за общуване с брачния или бизнес партньора. Избягвайте и верните си приятели, защото могат да възникнат неочаквани спорове. Добре е по това време вече да сте заминали за работа, защото има риск от конфликти с близките си, с които живеете. Времето е подходящо за пътувания и провеждане на курсове, събрания, онлайн срещи.

От 9.14 часа до 10.15 часа – удачно време за всякакви дейности, свързани с ИТ решения и инвестиции. Успешен период за разработване на проекти, сайтове, онлайн реклама, обучения по интернет.

От 10.15 часа до 11.18 часа – планетите в този час ще подкрепят дейностите ви, свързани с политически проекти, хазарт, изкуство, алкохолен бизнес и публични изяви. Ако вършите нещо с удоволствие или работата ви е свързана с предмети на лукса, ще имате успех. Ще ви върви и ако инвестирате в тези сфери, но внимавайте за подводни камъни. Добро време за покупка на имоти, особено близо до водоизточници.

От 11.18 часа до 12.20 часа – добро време за държане на речи, публични изяви. Определено ще ви чуят, защото ще имате мощ и енергия. Но избягвайте консултации с адвокати и завеждане на дела, защото има риск от неразбирателства, повишено напрежение и конфликти.

От 12.20 часа до 13.22 часа – рисков период, ако сте решили да инвестирате онлайн. Избягвайте пътуване със самолети и ИТ технологии, както и инвестиции в недвижими имоти. Не правете операции, особено ако става въпрос за кости, стави и стомах.

От 13.22 часа до 14.23 часа – внимавайте, защото ако преговаряте или подписвате договори с представители на властта, почти сигурно е, че ще се стигне до скандал. Изчакайте няколко дни. Не е добро време и да стоите вкъщи и да работите в домашна обстановка, защото има вероятност да се изпокарате с всички. Излезте навън, променете мястото си на работа и на срещи. Не харчете пари и не правете инвестиции. Ако имате дела, свързани с уреждане на наследства, могат да се появят неочаквани препятствия.

От 14.23 часа до 15.25 часа – ще  реализирате навреме всякакви нестандартни решения, свързани с дом, строителство, селско стопанство, недвижими имоти. Ще имат успех и при рискови инвестиции в сферата на античното изкуство и други исторически ценности.

От 15.25 часа до 16.28 часа – ще усетите продължаващото напрежение, свързано с Марс. Съветваме Овните и Везните да избягват спорове и да правят компромиси. Не пътувайте и не подписвайте договори.

От 16.28 часа до 17.30 часа – в този час ще процъфтяват свободните професии, работещите в ИТ сектора, както и във всички сфери, в които се изисква новаторство и креативност. Добре ще са повлияни и финансови операции като рискови инвестиции с криптовалути и разплащания онлайн.

От 17.30 часа до 18.31 часа – в този час ще имат успех при решаване на важни въпроси с помощта на приятели и партньори. Внимавайте за тайни и подводни камъни. Не се карайте за пари и не обсъждайте финансови въпроси.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата