Майк Тайсън разказа ужасяваща случка, след която се е разделил с тигрите си

Майк Тайсън разказа ужасяваща случка, след която се е разделил с тигрите си

Той опроверга слуховете, че животните са прескочили оградата и са нападнали жена

Легендарният боксьор Майк Тайсън разказа какво се е случило с любимите му тигри и разкри истинската причина да се раздели с хищните котки. Той опроверга слуховете, че животните са прескочили оградата и са нападнали жена.

„Беше точно обратното. Съседката прескочила оградата и попаднала право в тяхното леговище. Тя започнала да си играе с тигрите, но те не я познават и стана инцидент. Откъснаха ѝ ръката. Тя се опита да ме съди, но по време на следствието стана ясно, че тя е нарушителят“, разказа Железния Майк в разговор с рапъра Фет Джо.

„Понеже видях какво са сторили тигрите, а и тогава имах много пари, аз ѝ дадох 250 000 долара. Направих го, защото остана без ръка. Сигурно малцина могат да си представят какво може да сторят тигрите с човешка плът“, допълни бившият световен шампион по бокс за професионалисти в свръхтежката категория.

„Тогава осъзнах колко е глупаво да държа такива диви животни в дома си. Те не подлежат напълно на опитомяване. Самите те не осъзнават, че може да те наранят смъртоносно, дори и да те познават и обичат. Просто са много силни животни. Ако започнеш да си играеш с тях и по невнимание играта стана леко груба, тогава започват наистина да се бият с теб и ще те убият.“

„Обичах тези животни. Спях в едно легло с тях, но бях обучен. От днешна гледна точка осъзнавам колко съм бил глупав да ги държа в дома си. Даде ми ги един приятел като подарък за това, че излизах от затвора. Сега съм ги дал в специален приют, където се грижат за тях“, завърши Тайсън.

Източник: Fakti.bg

Още по темата