Сряда, 23 декември – дързост за поемане на големи рискове

Сряда, 23 декември – дързост за поемане на големи рискове

Сряда, 23 декември – дързост за поемане на големи рискове

Чести ще са проявите на нетърпение и безкомпромисност, нежелание за съобразяване с чувствата на другите. Ще проявите силна воля, съзидателност и способности за ръководене.

Този ден ще се характеризира с оптимизъм, ведрост и спокойствие.

Стрелците и Овните ще имат добри отношения с другите и ще ги завладяват с магнетичния си чар.

Хората, които се занимават с военно дело и оръжия, ще имат успехи. Същото важи и за тези, които са се посветили на изкуството – музика и танц, кино и театър.

Денят е хубав и за тези, които се занимават с петрол, алкохол, лекарства, корабостроителство.

Овните ще са емоционални и могат да подхождат артистично към решаването на проблемите си. За тях е благоприятно време да се занимават с банки, съдилища, държавни администрации, внос на стоки от чужбина.

Телците днес могат да имат успехи, ако уреждат финансови въпроси, свързани както с тях, така и с партньорите им. Денят е подходящ за уреждане на дългови проблеми. Началниците и висшестоящите ще са приятелски настроени и може да получат признание за труда си.

Близнаците може да имат успехи във воденето на преговори и сключването на договори. Те ще имат подкрепата на приятелите си в начинанията, които предприемат. Някои от плановете им може да се променят.

Раците днес могат да направят успешни промени в бизнеса си. Ако работят като подизпълнители, е добре да внимават, защото са възможни скарвания. Много хубав ден за тези представители на зодия Рак, които имат публични изяви – актьори, политици, журналисти.

За Лъвовете денят е благоприятен за пътувания, сключване на договори с чужбина, работа с банки, съдилища и държавна администрация. Те ще имат успехи, ако се занимават с преподаване, религия, философия и психология.

Девите може успешно да се занимават с всякакви неща, свързани с конфиденциална информация и с големи финансови суми. Те може да уреждат въпроси, отнасящи се до застраховки и кредити, както и да помагат за уреждане на наследства и получаване на завещания.

Везните, които се занимават с реклама, маркетинг, пътувания и транспорт, ще имат успехи. Те ще могат да сключват важни договори и да водят бизнес преговори.

Скорпионите ще имат финансови успехи. Тези от тях, които са заети в сектора на недвижимите имоти и строителството, както и с осигуряване на социални или медицински грижи, в този ден ще се справят успешно с работата си.

Стрелците, които се занимават със спорт, изкуство, рискови и спекулативни сделки, също ще имат успехи. Хубав ден за тези, чийто бизнес е свързан с лотарии и с осигуряване на забавления.

Козирозите ще имат успех в бизнеса, в отношенията си с началниците и висшестоящите. Тези от тях, които се занимават със строителство и недвижими имоти, ще имат успехи. Козирозите, които работят от вкъщи, също ще се чувстват добре.

За Водолеите е благоприятно време да пътуват, да сключват сделки за внос на техника или за нейното ремонтиране. Те може да получат вести, които да провокират в тях силни емоции.

Рибите трябва да внимават с харченето, защото под въздействието на емоциите може да превишат всички разумни лимити. Тези от тях, които упражняват свободни професии или са се посветили на изкуството, ще имат успехи.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата