Сряда, 23 юни – Необикновено късметлийски ден

Сряда, 23 юни – Необикновено късметлийски ден


Тази сряда, 23 юни, разположението на звездите ще има необикновено влияние, отразяващо се като особено късметлийски ден!

Ще се случат две важни събития – движението на Меркурий ще повлияе върху по-добрата комуникация, а разположението на Слънцето спрямо Юпитер ще допринесе за засилване на усещането за щастие. Това ще продължи около два дни и най-много ще се усети при представителите на Риби, Рак, Скорпион, Телец и Козирог. Много от тях тези дни ще имат красиви преживявания и ще се чувстват щастливи.

По-малко облагодетелствани от звездите ще бъдат представителите на Овен, Водолей, Лъв и Везни. Но ако имат по-скромни изисквания към другите, ще останат много доволни от даровете на съдбата.

За Дева, Близнаци и Стрелец новините не са чак толкова добри – Юпитер ще ги изправя пред различни предизвикателства, като необходимостта да преодоляват лошите си качества като мегаломания, липса на мярка и тотално откъсване от реалността. Но ако постъпват разумно, и тях ги очакват малки късметчета – подаръци от съдбата. Като цяло за тях ще е в сила поговорката – „По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата!“

А ето върху какво по-конкретно да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

За Овните е препоръчително днес да избягват покупки. Ако не се вслушат в съвета, да имат предвид, че след като разопаковат новата придобивка, ще останат разочаровани. Най-добре е да разчитат на консултанти особено по отношение на финансовите въпроси.

Телците ще се притесняват основателно за спестяванията си, но от друга страна ще кроят сериозни планове как да спечелят финансови дивиденти от недотам разработени нови източници. Нека смело планират, защото намеренията им ще се увенчаят с успех.

Близнаците ще трябва да бъдат много усърдни, за да увеличат доходите си. Ако са в сферата на наемния труд, може да им се наложи да поработят допълнително. Това се отнася и за мениджърите на големи компании.

При Раците е благоприятен ден за купуване на акции. Те трябва да се възползват максимално от този факт, за да увеличат значително финансовите си резерви.

Лъвовете да не разчитат днес на значителни финансови печалби. Очаква ги спокоен ден, дори скучен, що се отнася до случващото се на борсата. Затова е възможно и да не им е интересно да правят финансови изчисления. Важното е този техен своеобразен мързел да не им развали отношенията с бизнес партньорите.

Девите ще се възползват от преимуществата на аналитичния си ум. Ще успеят да открият недостатъци в управлението на финансите на компанията си или на домакинството. Днес това е ключът към успеха им.

Везните до няколко дни ще се радват на възвръщане на инвестициите и възнаграждаване на положените усилия. Добре е да проявят търпение и да се успокоят, че засега се справят доста добре с трудните ситуации.

При Скорпионите финансовите им решения ще почиват повече на инстинктите им, отколкото на изводи в резултат на задълбочени анализи. Днес, по отношение на финансовите въпроси, ще са успешно благодарение на това, че ще разчитат на силните страни в характера си.

Стрелците няма да са особено щастливи – от финансова гледна точка над главите им ще се струпат буреносни облаци. Но всичко това се дължи на екстравагантния им характер. Препоръчително е да харчат разумно, защото иначе парите им ще изтекат измежду пръстите и няма да ги видят, сякаш са изсмукани във водовъртеж.

Козирозите, особено онези от тях, които се занимават с бизнес, ще осъзнаят, че добрите отношения и работата в мрежа се отплащат щедро. Важно е да се научат да работят в общност и да създават приятелства в професионалната сфера.

Водолеите днес могат да положат солидна основа на бъдещи доходоносни проекти. Ако са бизнесмени, ще успеят да отговорят на всички изисквания на клиентите си, като в същото време няма да отстъпят от своите разбирания.

Рибите ще бъдат възнаградени за инвестициите си в недвижими имоти. Ще им се наложи да решават дали да ги разпродадат или задържат. Решението е само тяхно, но ако успеят да извършат днес продажби, със сигурност ще имат сериозни печалби.

Още по темата