„Синя“ легенда пред KOTASPORT: Левски се бори за оцеляването си, трудно може да се говори за дерби (ВИДЕО)

„Синя“ легенда пред KOTASPORT: Левски се бори за оцеляването си, трудно може да се говори за дерби (ВИДЕО)Легендата на Левски – Цанко Цветанов – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, героят от САЩ’94 сподели мнението си за отминалото дерби между Левски и ЦСКА-София, спечелено от „червените“ с 2:0.
„С пандемия и без пандемия, хората, които гледат футбол в България, намаляват. В момента трудно може да се говори за дерби. Дерби може да има единствено между публиката, тъй като разликата между Левски и ЦСКА е голяма и тя е в полза на ЦСКА. Мачът беше неравностоен. Аз като фен на Левски тайничко се надявах на нещо, но реалностите са такива. ЦСКА е по-добрият отбор и логично спечели. Ако нещата продължават така, дербито отново ще бъде такова. В ЦСКА има стабилност и място за развитие, докато Левски се бори за оцеляването си“.

предишна статияКуман е недоволен от календара: Уморени сме повече психически, отколкото физическиСледваща статияИзвор и Гигант не си вкараха

Още по темата