Продължават инспекциите на д-р Кабаиванов в населените места на община Карлово /СНИМКИ/

Продължават инспекциите на д-р Кабаиванов в населените места на община Карлово /СНИМКИ/

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и заместник-кметът по строителство Николай Цветков бяха на 25 май в селата Ведраре и Васил Левски. Посещенията им и срещите с кметовете на населени места са в съответствие с планираните редовни срещи.
На улиците 1-ва, 2-ра, 4-та, 5-та, 6-та и 120-та във Ведраре в момента се извършва изкърпване на пътни участъци с емулсия под налягане. Продължават ремонтните дейности на помещенията, предназначени за читалищна дейност на всички самодейни колективи в селото, съобщи неговият кмет Койчо Мутавчийски. Продължава и изграждането на площад с фитнес уреди на открито.
Завършен е частичният ремонт на улици 3-та и 42-ра в село Васил Левски. Приключи подмяната на водопровода на ул. 21-ва, предстои полагане на асфалтова настилка. Кметът на селото Доньо Стоянов ще предложи на ръководството на общината през 2022 година да продължи ремонтите на уличната мрежа.
Инфраструктурните дейности се финансират от Инвестиционната програма на община Карлово и по Постановление на Министерски съвет № 360/10.12.2020 година. Ремонтите се извършват след успешното приключване през 2020 г. на проект „Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни мрежи в с. Слатина, с. Дъбене, с. Войнягово, с. Климент, с. Каравелово, с. Богдан, с. Ведраре, с. Васил Левски и гр. Клисура – Община Карлово”, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.

 

Още по темата