Понеделник, 26 април – Прилив на творческа енергия

Понеделник, 26 април – Прилив на творческа енергия

Днес, 26 април,  Меркурий е в съвпад с Венера. Влиянието на Меркурий върху способността да даваме израз на емоциите си е в отлично съчетание с ефекта на Венера върху любовните чувства. Този понеделник е подходящ да отделите време само за вас и любимия човек. Ако ви разделят стотици километри или по други причини не може да се видите, напишете му имейл или смс.

Хармоничното позициониране на Меркурий и Венера предизвиква при представителите на всички зодии прилив на творческа енергия, богато въображение, интерес към изкуството, жизнерадостно настроение.

За представителите на Овен днес е подходящо време да се вглъбят в себе си. В същото време е добре да са спонтанни и да прекарват повече време със семейството си.

За Телците днес е време за потапяне в носталгични спомени, които ще ги карат само да се усмихват. Може да се сблъскат с проблеми, които да ги извадят от равновесие. Добре е да не отлагат важните разговори, в очакване да са в по-добра форма.

За Близнаците днес започва важен етап в живота им. Ще вземат няколко ключови решения. По време на работа ще им хрумнат няколко свежи идеи, които ще се окажат печеливша формула за компанията им. Вечерта могат да харчат спокойно за повече удобства и забавления. Заслужават го.

Раците днес ще бъдат доста сантиментални и емоционални. Ще попаднат в ситуация, в която ще могат да помогнат на свои близки, изпаднали в нужда. В романтичен план ще привличат като магнит представителите на противоположния пол.

Лъвовете ще постигат успехи, но само в онези сфери, където са полагали сериозни усилия. От друга страна ще бъдат в настроение да организират партита и да се забавляват с приятели. Но да внимават с управлението на финансите си.

За Девите днес е важно да направят всичко по силите си, за да поддържат разпален огъня на любовта. Ще си дадат сметка, че това си струва.

Везните да се чувстват предупредени – днес не е най-силният им ден в професионален план. Ще им се наложи да вложат повече усилия в работата си, което ще означава да прекарат по-малко време със семейството си. Ето защо нека да не забравят какво са жертвали близките им за техния успех.

Скорпионите почти през целия ден ще водят дискусии с близките си, но нека това да не е за сметка на работата. Предстоят им нови проекти, пътувания, но да имат предвид, че за последните ще имат немалко разходи.

За представителите на зодия Стрелец денят ще е много успешен – особено за онези от тях, които имат собствен бизнес. Очаква се да сключат сериозни сделки.Техният професионализъм в работата ще бъде оценен по достойнство. Крайно време е да поемат риск и да пуснат нови продукти на пазара.

Този понеделник Козирозите ще бъдат център на внимание. Ще впечатляват всички около себе си, включително шефа, със своята ефективност. Някои от колегите им може би в миналото са се държали подло с тях, но днес ще ги потупат по гърба за постиженията им.

През първата половина на деня Водолеите ще се изнервят много от дребни проблеми. Ще трябва обаче да намерят начин да се съсредоточат върху целите си. Вечерта може значително да се подобри финансовото им състояние. Добре е да определят приоритетите в кариерата си и да се възползват от всяка възможност, която днес им се отвори.

Рибите ги очаква усилена работа. Но трудът им няма да бъде напразен. Успехът им ще зависи от способността им да бъдат търпеливи. Ако са неспокойни и нетърпеливи, резултатът от работата им няма да бъде достатъчно добър.

Още по темата