Понеделник, 22 март – Успех в рисковите начинания

Понеделник, 22 март – Успех в рисковите начинания

Понеделник, 22 март – Успех в рисковите начинания

Всички дейности, изискващи енергия, ентусиазъм, бързина в действията, ще имат успех. Хубав ден за тези, които се занимават с военни стратегии, спорт, недвижими имоти и строителство. Успех ще имат и хората от оръжейната индустрия, както и произвеждащите и ремонтиращите технически съоръжения.

Луната днес е в квадрат с Венера и Слънцето и хората, чиито занимания са свързани с организирането на общественополезни инициативи, може да имат по-силни емоционални реакции.

Много от вас ще се опитват да мислят логично и рационално, но ако се доверите на интуицията, няма да сбъркате, а напротив, ще се увенчаете с успехи.

Днес е много хубав ден за комуникации, транспорт, реклама, маркетинг. Може да нахвърлите дългосрочни планове, а защо не и да реализирате някои от тях тъкмо в този ден. Напълно е възможно приятелите ви да ви помогнат в реализацията на вашите планове и в сбъдването на мечтите ви.

Овните днес ще са щастливи, вдъхновени, влюбени. В живота им ще има хармония и красота. Успех ще имат тези от тях, които се занимават с недвижими имоти и строителство. Те може да предприемат нов бизнес или някаква инициатива, с каквато до момента не са се занимавали.

Телците днес може да планират далечни пътувания. Те може да осъществят ползотворни контакти с хора зад граница. Ако дейността им е свързана с медицинска техника, СПА, фармацевтични и акцизни стоки, то те ще имат успехи и ще са доволни от постиженията си.

Близнаците ще са нервни и напрегнати, но в същото време нека са спокойни – те ще се справят с всякакви интелектуални предизвикателства. Те ще имат успех в решаването на сложни задачи, отнасящи се до държавни органи, инстанции, администрации, банки, съдилища.

Раците днес ще са особено емоционални, защото Луната транзитира през техния знак и това ще ги прави по-сензитивни, емоционални и интуитивни. Този ден е особено благоприятен за тях за осъществяване на добри контакти с началници, а също за разширяване на бизнеса, и внасяне на промени в него.

Лъвовете ще имат успехи в организирането на далечни пътувания. Те ще могат успешно да решават делата си, които в някаква степен зависят от държавни органи, съдилища и банки, както и от финансови структури. Тези от Лъвовете, които управляват чужди финанси или ще теглят кредити, ще имат успех.

Девите, чийто бизнес е свързан със секретна информация, с управление на чужди финанси, детективски или застрахователни услуги, ще имат успех. Хубав ден е и за тези, които работят с партньори, които са зад граница, но все пак да бъдат внимателни, защото е възможно да се скарат с началниците си.

Везните ще имат големи успехи при водене на преговори, сключване на договори и при всякакъв тип партньорски отношения. Те обаче могат да се сблъскат със свои явни врагове, могат да разберат за лоши действия, извършвани спрямо тях. Особено трябва да са внимателни при сделки с имоти.

Скорпионите днес може да организират или предприемат успешно далечно пътуване. Тези от тях, които се занимават с изкуство, спорт, спекулативни начинания и бизнес, ще имат успех. Те ще могат успешно да се справят с проблеми, отнасящи се до общини, банки, съдилища, всякакви държавни администрации.

За Стрелците днес е хубаво да се посветят на дейности, изпълнени с риск и със силна зависимост от късмета на участващите в тях. Ако се занимават със сделки с недвижими имоти, то е добре да са особено внимателни за скрити условия или неизвестни подробности около бъдещата покупка.

Козирозите днес може да получат повече пари или да се договорят за големи финансови суми. Ще им върви във всичко, отнасящо се до строителен бизнес, имоти, недвижима собственост. Отношенията в дома им и на работното място ще са хубави и приятелски. Но да внимават, защото могат да възникнат неприятни спорове с колеги или подчинени.

Водолеите днес ще успяват в сфери, свързани с транспорт, търговия, комуникация, реклама, маркетинг, а също и в творчески дейности като писане, издаване, разпространение на книги, вестници и всякакви печатни материали. Ще им върви и при водене на различни курсове и при сделки с техника.

Рибите днес може да получат парите си, които вече са заработили. Те ще имат успехи в неща, свързани с деца, изкуство, грижи за други хора. Те ще са доста интуитивни, ще могат да предвиждат нещата, които ще се случват. Възможни са скарвания с хората, с които живеят, а също и спорове за недвижими имоти.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки и други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата