Ники Михайлов: Ще бъде тежко, но заедно ще оцелеем! Ако ги няма феноменалните ни фенове, Левски няма да съществува

Ники Михайлов: Ще бъде тежко, но заедно ще оцелеем! Ако ги няма феноменалните ни фенове, Левски няма да съществуваНиколай Михайлов подписа нов договор с Левски. Той ще остане на „Герена“ и през следващия сезон.
„Като цяло не съм си тръгвал. Имах ангажимент към националния отбор и почивка две седмици. Завърнах се. Тренирах много здраво през последните три седмици. Чувствам се много добре физически, отпочинал психически. Готов съм за предизвикателствата през новия сезон.
Срещу Славия имаше добри неща и не чак толкова добри. Това е нормално. За пореден път искам да благодаря на феноменалните ни фенове. Ако тях ги няма в момента, Левски няма да съществува. Това, което направиха, да дойдат 8-9 хиляди човек, беше нещо невероятно. Очаквах да направим хубава победа заради тях. Трябва обаче да сме реалисти. Ще бъде тежко и този сезон. Отново ще се борим да оцелее клубът. Левски ще се бори всеки мач за победа, но трябва да видим и моментните възможности. Вижте колко млади момчета играят. Те не са готови за големия футбол или да бъдем конкурентноспособни на водещите отбори в България. Ще се борим докрай да извличаме максимума и да направим по-добър сезон от миналия.
Аз съм тук да помогна на всички. Не само на моите колеги – вратари, а на младите момчета в съблекалнята.
Надявам се, че ще бъдем по-добре от миналия сезон. Виждате, че селекцията е забавена. Футболисти идват всяка седмица. Радостно за мен е, че идва Иван Горанов. Трябва да стабилизираме нещата в защита, допускаме лесно голове. Не можем да спечелим, ако всеки мач допускаме 1-2-3 гола. Още не сме започнали да играем с водещите отбори. Отпред също на моменти сме безидейни и беззъби, но това го отдавам на факта, че имаме доста млади футболисти. За пореден път от името на целия отбор искам да благодаря на феновете за подкрепата. Дори след загубата от Славия, подкрепата беше невероятна. Това е много важно за младите, които още не са си изградили характера и най-малкото нещо може да ги смачка. Пистата е дълга. Ще бъде тежко, но аз мисля, че заедно можем да оцелеем“, заяви Мхайлов пред клубната телевизия.

loading…

предишна статияСестри Стоеви биха тайландки, но отпаднаха от ОлимпиадатаСледваща статияЕпитропов на полуфиналите на 200 метра бруст: Наздраве на всички, които оплюха българите на тази Олимпиада


Още по темата