Понеделник, 21 септември – Хубав ден за инвестиции и купуване на акции

Понеделник, 21 септември – Хубав ден за инвестиции и купуване на акции


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 21 септември – Хубав ден за инвестиции и купуване на акции

Сутринта от 07.13 часа до 08.14 часа – благоприятен час – особено за Скорпионите – за работа с ценни книжа и за инвестиции. Ако подготвяте борсови сделки, са възможни изненади. Лъвовете да са внимателни, ако планират сделки с недвижими имоти. Рибите, с каквото и да се захванат в този ранен час, ще имат успехи. Водолеите да очакват промени в бизнеса и нови предложения от партньорите, с които работят.

От 08.14 часа до 09.15 часа – добър час за подготовка на договори и водене на преговори. Везните ще проведат успешни разговори с партньорите си, макар че са вероятни разногласия и промени във финансовото им състояние. Хубав час за дейността на финансисти, рекламни агенти, представители на свободните професии. Благоприятно време началниците да взимат решения.

От 09.15 часа до 10.16 часа – Везните, които предприемат важни инициативи в този час, ще имат успехи. Същото важи за хората на изкуството, работещите в правосъдната система, интелектуалците, търговците на луксозни предмети, шивачите, модистите и фризьорите. Промеждутъкът е подходящ за работа с документи, реклама и маркетинг, сделки с техника и автомобили.

От 10.16 часа до 11.17 часа – Скорпионите, които в този час могат да реагират твърде емоционално на различни предизвикателства, е добре да не тръгват на път в този промеждутък, защото ще имат пречки и забавяния. Благоприятно време Козирозите да обмислят промени в бизнеса си. Подходящо време за водене на съдебни дела, посещение на банки, разговори с чужденци. Добър час за тези, които имат да уреждат дела, свързани с академични институции, университети.

От 11.17 часа до 12.18 часа – Хубав час за Лъвовете. Ако сте началник или изпълнявате властови функции, то сега е най-подходящото време да давате разпореждания. Благоприятен час и за тези, които се занимават с кино, театър, музика, изобразително изкуство, защото в този промеждутък произведенията им много ще се търсят и купуват. Хубав час и за тези, които се занимават с организиране на културни събития и увеселителни мероприятия.

От 12.18 часа до 13.20 часа – този час е хубав за представителите на зодия Козирог. Предприемачите, които се занимават със строителство, ще имат успех при започването на нов обект и при намирането на подходящи подизпълнители. Овните, които се занимават с инженерни дейности, строителство и политически проекти, в този период ще започнат успешно изпълнение на важни задачи. Дори и да имат известни спънки и забавяния в работата, успехът им е гарантиран – само да вложат малко повече усилия и енергия.

От 13.20 часа до 14.21 часа – часът е хубав за всякакъв вид дейности, защото това е час на Слънцето. То все още е в знака Дева. От 22 септември Слънцето преминава във Везни. Но на 21 септември Девите да използват този промеждутък за важни свои инициативи и започване на нови начинания. Това е хубав час и за разговори с началници. Благоприятно време за златари, бижутери, спортисти и хора на изкуството. Подходящ час за извършване на всякакви сделки, свързани с риск, включително и спекулативни, за които е необходим и немалко късмет.

От 14.21 часа до 15.22 часа – в този час може да се заемете с всякакъв вид дейност, свързана с осигуряване на услуги. Ако работата ви е да помагате на хората – да се грижите за деца и болни, то сега е времето да вземете важни решения във връзка с нея. Хубав час за тези, които се занимават с фармация, акцизни стоки, медицина. Благоприятно време за бизнес начинания, свързани с конфиденциална информация, застраховки.

От 15.22 часа до 16.23 часа – подходящ час за важни решения при дейности, изискващи смелост, борбеност, инициатива. Военните, както и заемащите високи позиции, да не се колебаят във взимането на решения за подчинените си – в този промеждутък те ще бъдат от полза и за двете страни. Подходящо време за представителите на зодия Рак да вземат важни решения за бизнеса си. Може да им се наложи да положат повече усилия, но те ще им се отплатят в бъдеще.

От 16.23 часа до 17.24 часа – сега е хубаво време за подготовка на документи – особено ако става въпрос за бъдещи срещи с партньори и подписване на договори. Подходящ час за покупка на билети за пътуване, за тръгване на път, макар и на малко разстояние. Благоприятно време за реклама и разговори с колеги. Хубав час да си изберете нова техника – компютри, автомобили, телефони.

От 17.24 часа до 18.25 часа – Хубав час за заниманията на Лъвовете и Овните. Подходящ час за разговори с чужденци и за потенциални партньори зад граница. Ако сте решили да започнете бизнес, с какъвто досега не сте се занимавали, сега е подходящото време за това. Ако сте икономисти, банкери, брокери на имоти, сега е хубаво време за взимане на решения, свързани с работата ви.

От 18.25 часа до 19.36 часа – хубав час за хората на изкуството – певци, танцьори, композитори; за организаторите на забавни програми. Сега е добро време за представителите на Лъв и Скорпион – те ще уреждат изключително успешни срещи на места, свързани със забавления. Като цяло всички зодии ще имат приятни и полезни контакти с бизнес партньорите си. Подходящо време за предприемачите, развиващи бизнес с детски клубове и спортни зали, – в този промеждутък те могат смело да чертаят бъдещи планове за дейността си.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата