Яки мотори и рок музика огласиха Манастирска поляна край Сопот/ВИДЕО/

Яки мотори и рок музика огласиха Манастирска поляна край Сопот/ВИДЕО/

За поредна година много рокери от цялата страна се събраха край Сопот, за да участват в мотосъбора, който се провежда традиционно на Манастирска поляна. Събитието се провежда в предпоследния уикенд на месеца и включва игри и надбягвания.
На официалното събитие присъстваха кметът на община Сопот Деян Дойнов и организаторите на събитието – председатели на различни мотоклубове в страната.
“Тази година е доста сложна, трудна за всички нас, живеем в тежки, сложни и трудни времена. Изключително съм щастлив, че през последните месеци българската мотообщност освен, че винаги проявява своите хубави качества и интересът си към моторите, към свободата на пътя, се обедини и около една благородна кауза – включването в доброволческите отряди, за да занесат храна на хората в неравностойно положение, да помогнат.
На вас и вашите семейства пожелавам много здраве, много щастие, благоденствие, все така да успявате да откривате нови хоризонти, да успявате да покорявате нови дестинации, защото вие го заслужавате!”, каза Дойнов.
Водосвет за здраве беше отслужен от отец Марко Тодоров.

 

Още по темата