Кметът на Хисаря награди изявени деца/СНИМКИ/

Кметът на Хисаря награди изявени деца/СНИМКИ/

На прекрасния празник Вяра, Надежда, Любов и майка им София, пожелавам на всички да открием в какво вярваме, какви надежди таим, да преоткрием любовта и тя да започне да пламти в нас с пълна сила!
Изключително съм горда с вашите успехи, защото вие сте бъдещето на нашия прекрасен град. Надграждайте високите резултати и бъдете все така амбициозни.
Скъпи доброволци пазете искрата на добротата и заразявайте с ентусиазма си навред. Ние по-големите, имаме нужда от вашите малки добрини!“С тези думи Кметът на Община Хисаря инж. Пенка Ганева, откри церемонията по награждаване на изявени деца , която се състоя на 17.09.2020 от 15:00 ч. в Заседателната зала на Ощински съвет.
Бяха наградени 25 деца и доброволци с медали, грамоти, плакети и книги от местният поет, сатирик, и детски писател г-н Борислав Ганчев.
Единадесет от децата получиха награди за участието си в „Първа международна музикална и танцова олимпиада“, организирана от „Балкански Алианс“. Останалите наградени, са доброволци от Общински младежки клуб „Иноватор“, взели активно участие в създаването на младежко пространство „АртМаниЯ“ на стадион „Крепост“ в град Хисаря, която инициатива бе реализирана под егидата на инж. Пенка Ганева.

Още по темата