Аутопсията категорична: Младата майка, открита мъртва в Бегово, сама е посегнала на живота си

Аутопсията категорична: Младата майка, открита мъртва в Бегово, сама е посегнала на живота си

Красимира Куковска, която вчера бе открита мъртва в дома си в калояновското село Бегово, сама е сложила край на живота си. Това сочи аутопсията и направената от медиците съдебно-медицинска експертиза. 21-годишната арендаторка се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с големия пръст на единия крак.
От свои източници ПБ Новинар научи още, че по ръцете на момичето е имало стари белези от рязане на вените с нож. Това означава предишен опит за самоубийство, вероятно преди малко повече от седмица. Близки на Красимира обаче, които са я виждали преди дни, твърдят пред медията ни, че не са забелязали никакви белези.
Младата жена е била с лабилна психика, казаха още разследващите. В къщата й са били открити много медикаменти. Тя е била срината от нелепата си неочаквана смърт на майка си, която умира в катастрофа преди няколко години, а неотдавна починал й баща й. Тогава момичето е приемало медикаменти, близките твърдят, че се е възстановило, било пълно с живот, енергично и правело планове за бъдещето, децата си и бизнеса си. Въпреки това експертите са на мнение, че именно тази лабилност е подтикнала Красимира към крайната стъпка.
Така експертизата, която е изготвена днес опровергава всички съмнения за убийство. Вчера цял ден вървяха такива информации между близки и роднини. Смяташе се, че Красимира е убита от конкуренти в бизнеса, заради пари или заради лични причини. Вчера до късно на разпит беше мъжът, с когото тя е живеела и от когото има бебе на 2 месеца и детенце на 2 години. Той обаче беше освободен снощи от полицията.От свои източници ПБ Новинар научи още, че и Красимира, и мъжът, с когото е живеела-Любомир Петров, са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са установени, но нямат отношение по случая.
Слуховете заради убийство за пари имат предистория. Още преди време, докато бащата на момичето бил жив и бил крупен арендатор, някой влязъл в дома му посред нощ и го пребил от бой. Отмъкнал му 50 хиляди лева. Това била печалбата от слънчогледа, който той гледал и продал. Когато бащата починал, дъщерята Красимира поела бизнеса. Въпреки крехката си възраст, се оправяла сама с работници, с над 2000 декара различни насаждения. Имали са проблеми с Любомир Петров, с когото тя живеела до преди седмица заедно. Изгонила го, той се изнесъл, а вчера я е открил мъртва в дома й.
Погребението на момичето ще бъде вероятно утре в Бегово.
ПБ Новинар изказва съболезнования на близките на младата жена!

Още по темата