Понеделник, 19 юли – Пълнолуние във Водолей

Понеделник, 19 юли – Пълнолуние във Водолей

Понеделник, 19 юли – Започва Пълнолуние във Водолей

Водолеят е знакът, свързван с напредъка, реформите и иновациите. Не на последно място той провокира и силния стремеж към свобода. В същото време този понеделник Слънцето и Луната ще бъдат разположени по такъв начин едни спрямо други, че ще засилят положителните взаимодействия между хората. Това ще се отрази и в професионалния, и в личния им живот. Така че е препоръчително да се възползвате от общи инициативи и съвместни начинания. Те ще бъдат ефективни и ще ви донесат приятни емоции.

А ето какво да имат предвид отделните зодии:

Овните ще взимат решения под въздействието на емоциите, а не на разума. Рискуват да направят големи разходи, за които после ще съжаляват. Препоръчително е да действат, търсейки златната среда.

Днес съдбата ще се усмихне на Телците – те имат голям шанс да реализират финансови печалби и да увеличат автопарка си с няколко нови коли.

Близнаците ще изпитат необходимостта да се уединят. Ако прекарат повече време с приятелите си или със семейството си, има по-голяма вероятност да прогонят тревожните мисли и да намерят мир със себе си.

Раците ще трябва да преодоляват препятствия – вероятно ще имат немалко разногласия с бизнес партньорите си и приятелите. Добрата новина е, че ще успеят да завършат задачите си в срок.

За Лъвовете денят ще е запомнящ се – имат шанса да организират изключително важна среща, с дългосрочно въздействие върху бизнеса им. И в личен план ги очаква радост, която няма да имат търпение да споделят с близките си.

Девите ще са натоварени с тежка мисия – да спечелят конкуренцията. Ще трябва да впрегнат целия си арсенал от омайващи и убеждаващи техники.

Везните ще се опитат да впечатлят околните с външния си вид. Любовта е във въздуха, така че усилията им си струват.

За Скорпионите ще важи максимата, че опитът е най-добрият учител. Той ще им помогне да се справят с новите предизвикателства на работното място. Могат да насърчат по-млади свои колеги, като провокират въображението им.

Стрелците ще развиват вродените си таланти, като ще открият своята ниша в бизнеса. Могат да разчитат на помощта на началниците си или на по-висшестоящите от тях.

Козирозите ще са невероятно ентусиазирани – ще искат да се захванат с всякакви задачи, да развият най-различни бизнес идеи. Ще успеят, тъй като късметът е на тяхна страна. Ще създадат нови контакти, като ще впечатляват с остроумието си.

Водолеите ще имат успех, ако следват принципа – „Когато работим, се забавляваме, а когато се забавляваме – работим“. Препоръчително е да следват целите си смело, но без да забравят здравия разум.

За Рибите е препоръчително да се концентрирате само върху задачите си за деня на работното място. Защото, ако отклонят вниманието си към други неща, рискуват да изпуснат всякакви срокове. А наваксването после ще е за сметка на личния им живот.

Още по темата