Петък, 4 юни – Венера и Юпитер засилват плюсовете ви

Петък, 4 юни – Венера и Юпитер засилват плюсовете ви

Петък, 4 юни – Венера и Юпитер засилват плюсовете ви

Този петък Венера и Юпитер образуват тригон, чието влияние ще има подчертано положителен ефект върху силните ви качества. Венера е богинята на любовта, красотата, хармонията и изкуството, а Юпитер ще засили още повече нейното влияние. Това ще се отрази положително и на чувството ни за справедливост, и на организирането на пътувания на далечни разстояния. Мнозина през следващите два дни ще имат вълнуващи преживявания.

За представителите на зодия Овен е възможно да бъдат нарочно замесени в безсмислени спорове, така че е препоръчително да влязат в ролята на омиротворители. В противен случай може да имат и главоболия с правораздавателните органи. Този петък е благоприятно време да потърсят компанията на близки и приятели.

При Телците всичко ще се върти около противоположния пол – за тях той ще бъде вдъхновение и подкрепа. Но е важно да преодолеят мързела си, защото, като го направят, ще открият, че всичко, към което са се стремили, са го постигнали.

Близнаците е добре да се погрижат за здравето си. Това може да се изразява в малко гимнастика сутрин или следене на приема на калории. Добре е да не изпадат в крайности и да бъдат последователни.

Раците ще прекарат деня си в размисли за това, какви грешки са допускали. Но да имат предвид, че все пак те не са довели до края на света, така че да не ги повтарят и да продължат напред.

Лъвовете ще си партнират отлично с колегите си. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

Девите с артистизъм ще взимат точните решения и ще увличат другите с талантите си. Добре е да запазят ентусиазма си за решаването на трудни, но важни задачи.

За Везните е добре да се отърсят от проблемите и да се отправят на пътешествие. Могат да си организират пикник със семейството и приятелите. Това ще увеличи енергията им и ще засили интуициите им.

За Скорпионите този петък е отличен ден за дългосрочни инвестиции и купуване на недвижими имоти. Те ще им донесат печалби в дългосрочен план. Добре е да приветстват всички нови бизнес възможности с отворени обятия.

Стрелците ще усещат как колелото на късмета се върти специално за тях и каквото си пожелаят, то ще се сбъдне. Но нека не бъдат прекалено самоуверени при взимането на решения, защото могат да останат разочаровани. В такива случаи максимата „и това ще мине“ би била най-доброто средство за защита.

Козирозите да не се притесняват, ако не се справят много добре с работата си – нека се доверят на природната си интелигентност, умения и потенциал. Така ще оправдаят високите очаквания, с които са натоварени.

Водолеите да бъдат внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка тяхна стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверят, че ако заложат всичко на една карта, няма да загубят най-ценното, което имат.

Рибите ще изгарят от емоции заради близките до сърцето си хора. Вероятно ще забележат и техните отрицателни качества, но е препоръчително да им простят грешките.

Още по темата