Петък, 2 юли – Ден за откровени разговори

Петък, 2 юли – Ден за откровени разговори

Петък, 2 юли – Ден за откровени разговори

Луната и Меркурий се позиционират по такъв начин, че ще засилят нуждата ви от общуване „без маски и грим“. Луната ще ни въздейства на емоционално ниво, а благодарение на Меркурий ще намираме правилните думи, за да изразим какво точно ни притеснява и на какво разчитаме.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще имат големи очаквания от работата си с колегите и началниците. Те обаче може и да не ги удовлетворят и това ще доведе до разочарования. За тях днес не е подходящо време за започване на нови инициативи. Добре е да си изпълнят досегашните задължения.

Телците могат спокойно да разчитат на късмета си и да не се трудят особено усърдно. За тях ще е най-важно да постигнат резултат, заради което е възможно и да направят компромис с качеството.

Близнаците ще искат да бъдат перфекционисти във всичко, но в работата им ще настанат обърквания. За щастие, с напредването на деня, ще си възвърнат самочувствието и ще вземат правилните решения.

Раците ще имат много идеи, но ще се затруднят от коя да започнат. В професионалния им живот ще настъпят промени, които ще се отразят и като по-добри отношения с началниците.

Лъвовете днес ще се запознаят с хора, от които ще научат много. Ще им се иска да се посветят на творчески проекти, но за тях би било по-полезно да се съсредоточат върху изпълнението на ангажиментите си, с които сериозно изостават.

Представителите на зодия Дева ще имат сериозни притеснения дали ще успеят да свършат всички задачи в срок. Препоръчително е да са добри слушатели, тъй като ще им се наложи да възприемат гледната точка на други хора.

Онези от Везните, които работят в администрацията, ще постигнат сериозен напредък. Занимаващите се с техническа работа също ще могат да се поздравят със сериозни успехи. Като цяло всички представители на тази зодия ще са много ентусиазирани и енергични в работата си.

Скорпионите ще внедряват много нови идеи в работата си. За тях днес ще се открият добри възможности за реализацията на нови проекти. Те ще получат за тях добро финансиране.

Стрелците ще имат нужда от тяхно си пространство, за да осъществят плановете си. Постоянно умът им ще е ангажиран с грижите в дома и това няма как да не се отрази негативно на работата им. Препоръчително е да запазят хладнокръвие.

Козирозите е добре да оглеждат нещата си до последно. Възможно е да открият някои дребни грешки в проектите си. Добрата новина е, че все още имат време да ги поправят. Корекциите могат да им помогнат при реализацията на бъдещите им планове. Трябва да са по-отдадени на работата си, но най-вече, когато става въпрос за изпълнението на най-важните задачи.

Водолеите обичат всичко да следва техния предварителен план. Днес обаче ще им се наложи да направят компромиси, за да си спазят всички срокове. Може да не им хареса, че ще работят под натиск, но ако приемат случващото се като поредното предизвикателство, ще се справят успешно с всичко.

Рибите ще се почувстват особено привързани към организацията, в което работят. Ще развият особени приятелски отношения с колегите. Онези от тях, които работят с бизнес партньори, ще имат желание да им подадат ръка и да им помогнат да успеят в това, което са започнали.

Още по темата