Борисов за Бойко Рашков: Това може да си го позволи само шеф на „Плод и зеленчук“!

Борисов за Бойко Рашков: Това може да си го позволи само шеф на „Плод и зеленчук“!

Обръщам се към демократичната общност – сега може да ви е приятно, че бият само по ГЕРБ, но ще дойде и вашия ред. Така сме паднали под турско робство, един по един са падали градовете и другите не са им се притичвали на помощ“.  Така Бойко Борисов коментира политическата ситуация по време на поредния лайф във фейсбук с младежи на партията.
Със заръка за “единство, творчество и красота” на предстоящите избори Бойко Борисов призова младежите на ГЕРБ да гледат на кампанията.
“Комунистите навремето имаха девиз “Единство, творчество, красота”. Вижте какъв хубав девиз, но той е валиден и за днес”, каза той.
Въпросният девиз е от Международната детска асамблея “Знаме на мира”.
С него лидерът на ГЕРБ обърна внимание на младите, че иска от тях да “лъха добронамереност”, а за възрастните ще се карат помежду си.
Опитват да направят “Костинброд 2”, коментира Борисов скандала с подслушванията. “Понеже нямат нищо, сменят началници и ще влязат в стопанствата да търсят нещо. Ако не намерят, ще изфабрикуват за нас. Така както фабрикуваха миналото лято. Ще режат, ще сглобяват. Те, ако имаха, щяха да излязат и да са ни убили вече”, каза още лидерът на ГЕРБ и се обърна към служебният вътрешен министър и вицепремиер Бойко Рашков, който обяви, че ще даде повече информация по подслушванията, когато сам реши: “Той щял да решава кога да излезе и да каже?! Това може, ако си шеф само на “Плод и зеленчук”. Да затвориш сергията и да си решиш кога да продаваш!”.
Експремиерът предупреди, че сметките на ЦИК за 75 души да гласуват на една машина ще се окажат погрешни и това крие опасност за провал на предсрочните избори.

“Слагат си по 2 мин на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка с километър, за да влизат като на конвейер през 2-3 мин. вътре. А и самият Радев 3 мин и 40 сек гласува. Значи хората трябва да са 2 пъти по-интелигентни от него излиза. Но за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме бюлетината, за да не се изложим. Можеше да стоим 5 мин на машините”, каза той.
Борисов дори заподозря, че с машинния вот се цели саботаж на изборите и така да се запази на власт служебното правителство – “да продължат да работят в условията на еднолична диктатура до президентските избори в предизборен щаб на Радев”./Вестник Марица
 

 

Още по темата