Сряда, 16 декември – Време за ярки преживявания

Сряда, 16 декември – Време за ярки преживявания

Сряда, 16 декември – активни и живи, ще търсим контакти и забавления. Време за нови идеи и ярки преживявания.

Тази сряда Венера преминава в знака Стрелец. Това ще ни накара да се чувстваме изпълнени с желание за живот, търсещи контакти и участие в ярки прояви. Ще искрим и раздаваме усмивки.

Успех ще имат хората със силен темперамент. Добро време за неочаквани любовни връзки и забавления. Днес ви препоръчваме да се облечете строго, но изискано. Ако купувате подаръци, изберете нещо актуално за сезона, свързано с идеята за престиж.

Време е за нови и мащабни проекти, както и за постигането на нови цели.

Днес Луната съвпада със звездата Вега, която е основната звезда в съзвездието Лира. Най-ярката фиксирана звезда на северното небе има природа на Венера (любов и красота) със смесица от Нептун (въображение, пристрастеност, заблуди) и Меркурий (полет на мисълта). Вавилонците наричат ​​Вега звездата на Царицата на живота. Днес е много успешен ден за хората, които обичат живота и имат артистични таланти – особено в сферата на музиката и актьорското майсторство. Ексцентричните художници може дори да се отдадат на разврат.

Забавлявайте се с хубава музика, медитирайте. Днес е подходящо да попеете с приятели.  

Пазете се от кражби и измами. Бъдете скромни в покупките си и не се изявявайте като прахосници.

Днес политиците и управляващите ще имат успехи в своята работа и ще могат успешно да наложат своята воля, въпреки съпротивата на някои бунтари. Възможно е обаче властимащите да прибегнат до фалшификации и измами.

Козирозите имат шанс да спечелят от наследства, имоти, рента или чрез помощ от висшестоящи. Единственият съвет към тях е да бъдат по-меки.

За останалите зодии не е много подходящо да подписват важни документи. Ако се налага, е добре подробно да преглеждат всичко, за да не пропускат важни детайли.

Започва период, в който трябва да сте свободни и оригинални, да се откъснете от всякакви материални интереси и остарели правила и да си създадете нови.

В сряда ще искате да направите нещата по различен начин, да отидете някъде, където не сте били досега, или да се запознаете с нови хора. Днес ще имате нужда от промени и определено ще се стремите към такива. Желанието да внесете емоции в живота си, да създадете поводи за приятни срещи и занимания, не трябва да ви отдалечава от основните семейни или професионални задължения. Разговорите с приятели и познати могат да ви дадат идея за допълнителна работа или дейност, която ще ви осигури допълнителен доход във вашия бюджет. Няма да е лошо да помислите за някои житейски уроци от миналото. Кога си помислихте, че сте загубили нещо, а всъщност животът ви продължи дори по-добре от преди? Вашите лични (любовни) отношения могат да бъдат повлияни от лошото настроение на един от партньорите и да доведат до размяна на обиди или грубо отношение.

Днес младите мъже трябва да бъдат много внимателни в действията си, защото хитрини и измами могат значително да засенчат не само оставащите дни до края на тази година, но и бъдещето им. Младите жени ще бъдат твърде нетърпеливи и това ще стане очевидно в конкретна ситуация, в която те ще искат успех на всяка цена и по всякакъв начин.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате добър ден за пътуване, разговор или ангажиране с хора от близо и далеч. Това ще бъде динамичен ден за вас, с желание за разнообразие и повече нови неща в живота ви. Ще имате шанс да постигнете успешно завършване на проект, начинание или лична работа.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате интересни планове за изпълнение, стига да се чувствате здрави – особено психически. Във всеки случай здравето ви трябва да е приоритет. В сряда ще бъдете по-оптимистично настроени за бъдещето си, защото ще имате по-ясна представа какво искате да направите и как да постигнете желаните резултати.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес семейните ви ангажименти ще бъдат повече, но ще може и добре да планирате работата си. Добрата организация на делата ви днес ще е определяща за успеха ви. В сряда ще създадете нови и полезни контакти с жени. Избягвайте конфронтация с хора, които обичат винаги да бъдат такива, каквито са си решили да бъдат. И днес няма да може да се справите с тях!
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще създаде благоприятна атмосфера и условия за работа и бизнес. Днес ще получите важни новини от различни градове и държави. Може да получите и подарък, пратка и поздравителна картичка. Новите предложения, свързани с работата ви, ще бъдат многообещаващи, но може да изискват по-дълго време за изпълнение.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата