Петък, 2 октомври – Ден с много предизвикателства за Овен, Везни, Козирог

Петък, 2 октомври – Ден с много предизвикателства за Овен, Везни, Козирог


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 
Петък, 2 октомври – Ден с много предизвикателства за представителите на Овен, Везни и Козирог. На Раците ще се наложи да вземат важни решения за кариера, бизнес, партньорства, недвижима собственост.

Сутринта от 7.30 часа до 8.30 часа – хубав час за започване бизнес, който е свързан с удоволствия, развлечения, в това число и със спекулативни сделки. Успех ще имат тези, които се занимават с педагогика, възпитание и обучение на деца. Ще върви и на хората, които планират откриване на клубове и ресторанти.

От 8.30 часа до 9.30 часа – добро време за първи копки, узаконяване на сгради и получаване на разрешителни за строежи. Земеделците могат да помислят за нови начинания, тъй като ще имат успех, ако в този промеждутък започнат да разработват нови проекти за еврофинансиране. Добър час за тези, които добиват полезни изкопаеми. Хубав период за вземане на политически решения. В този час обаче политиците трябва да внимават да не провокират общественото мнение и да не изнервят лидерите на мнение, защото ще има много граждани, склонни към неподчинение.

От 9.30 часа до 10.29 часа – време, подходящо за всякакви начинания. Този час е пълен с енергия и каквото започнете, ще ви върви успешно и ще се развива по план. Везните и Овните може да са по-емоционални и неспокойни. Представителите и на двата знака е добре да внимават с финансовите си средства, за да няма изненади и загуби. Хубаво време за всички, които са на властови позиции и управляват големи предприятия. Думата им ще се чува и усилията им ще бъдат забелязани.

От 10.29 часа до 11.29 часа – благоприятен промеждутък за инициативи, свързани с недвижима собственост, имоти, грижи за другите. В този час може да предприемате дейности, свързани с бизнес с напитки и храни, както и с амбулантна търговия. Ще е успешен час за тези, които се занимават с търговия, мореплаване, акушерство.

От 11.29 часа до 12.28 часа – в този период инициативите ви може да бъдат възпрепятствани заради закостенели разбирания на по-висшестоящи от вас, а също така и заради грешна държавна политика. Може силно емоционално да реагирате на неща, на които не може пряко да повлияете. Просто трябва да ги приемете. Времето е благоприятно за спортисти и за развиване на бизнеса в оръжейния сектор.

От 12.28 часа до 13.27 часа – хубаво време за реклама и търговия. Рибите и Девите да внимават при пътуванията си – особено ако им се налага да шофират или да хващат полети. При работата с документи може да има всякакви изненади и непредвидени ситуации. Този час е благоприятен за започване на обучение, курсове,за полагане на изпити. Хората, които се занимават с преподаване или с печатарски бизнес, могат успешно да се захванат с нов проект.

От 13.27 часа до 14.26 часа – благоприятно време за решаване на задачи, свързани с бизнес с хора зад граница, далечни пътувания, банки, съдилища. В този час може да предприемете инициативи, свързани с исторически ценности и паметници на културата. Може да се посветите на търсене в архиви на ценна информация. Времето е благоприятно за установяване на контакти с хора зад граница.

От 14.26 часа до 15.25 часа – добър период за занимания с изкуство и за рискови начинания. Благоприятен час за проектите на хората на изкуството – артисти, художници, певци, танцьори. Те ще бъдат успешни и ще са като трамплин за бъдещото им професионално израстване. Хората, чийто бизнес е свързан със спекулативни сделки и рисковани начинания, в този час ще имат късмет и ще им върви.

От 15.25 часа до 16.25 часа – добър час за всички, които се занимават с недвижими имоти, с бизнес с полезни изкопаеми и земеделие. В този час хората, които са на силни позиции или развиват свой собствен бизнес, могат да кроят планове за бъдещи управленски проекти. Отношенията с началниците може да са по-напрегнати и да изискват търпеливо овладяване на емоциите, но ще са честни и решенията, които ще произтекат от тях, ще бъдат дългосрочни. Часът е подходящ за дейностите на инженерите и за всички онези, при чиито професии се изисква търпение, методичност, системни действия.

От 16.25 часа до 17.24 часа – добро време за всякакъв вид дейности и начинания. Късметът ще е на ваша страна, каквото и да предприемете. В този час може да се заемете с преговори, с подписване на договори и уреждане на партньорски отношения. През това време може както да започнете нещо ново, така и да доразвивате стари проекти. Подходящо време за разговори с началници. Може да изискате нови условия на работа и заплащане – вероятността да получите положителен отговор, е доста голяма.

От 17.24 часа до 18.23 часа – в този промеждутък ще реагирате по-емоционално и ще се влияете от външни фактори. Може лошото ви настроение да повлияе  върху отношенията ви с партньорите.  

От 18.23 часа до 19.22 часа – подходящо време да планирате начинания на непознати за вас територии. В този промеждутък могат да ви хрумнат много добри идеи за бъдещи проекти. Хора, които са с по-добро социално положение от вашето, могат да ви предложат помощта си. Не я отказвайте – те ще ви помогнат да реализирате по-лесно плановете си.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата