Нинова: Към голямата лява коалиция идват още три партии

Нинова: Към голямата лява коалиция идват още три партии

„Утре към голямата лява коалиция идват още три партии. Голямата коалиция трябва да заработи бързо и на областно ниво“, заяви лидерката на БСП Корнелия Нинова, която събра на среща всички водачи на листи на левицата в централата на партията, съобщиха от БСП.
На срещата с водачите на листи, проведена в централата на партията съвместно с Националния предизборен щаб на БСП, Нинова очерта задачите пред партията в предстоящата кампания и отбеляза потенциалните проблеми, които могат да възникнат в периода до изборите.
Тя сподели убеждението си, че именно БСП може да даде промяната, която хората очакват, като заедно с това гарантира сигурност и предвидимост.
С водачите бяха обсъдени всички въпроси, отнасящи се до организацията на кампанията, досегашната работа на НПЩ и следващите стъпки по одобрението и регистрацията на листите и планирането на инициативите по региони.
На свое заседание преди срещата НПЩ обсъди вариантите за слоган и визия на предстоящата кампания, които ще бъдат внесени за обсъждане в Изпълнителното бюро на БСП./Вестник Монитор

Още по темата