НФСБ зове всички „патриоти“ да се явят заедно на изборите

НФСБ зове всички „патриоти“ да се явят заедно на изборите


Председателят на НФСБ Валери Симеонов призова всички т.нар. „патриоти“ да се явят обединени на следващите парламентарни избори.

След като на вота на 4 април нито една от формациите от „патриотичния“ спектър не успя да прескочи 4-процентовата бариера, Симеонов изтъкна, че не бива да се позволява на разединението да „предаде страната в ръцете на турците“.

НФСБ призовава за свикването на общ национален патриотичен форум, призова Симеонов във Фейсбук:

Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и сега – през 2021 г.?

Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.

Затова от НФСБ призоваваме:

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЯВИМ ОБЕДИНЕНИ!

Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!

Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!

Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!

Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!

Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!

Още по темата