Народният представител от БСП Веска Ненчева с политически анализ пред ПБ Новинар/ВИДЕО/

Народният представител от БСП Веска Ненчева с политически анализ пред ПБ Новинар/ВИДЕО/

Кратък политически анализ направи в студиото на ПБ Новинар народният представител от БСП за България Веска Ненчева. С нея коментирахме вероятността правителството да подаде оставка след три месеца протести и има ли България алтернатива за управление предвид предишните управления на червените и последвалите недоволства на народа.
„Промяната започна вътре в партията, тя е видима, това предлагаме на обществото“, каза народният представител. Относно проекта за нова констутуция, който беше внесен в НС за обсъждане, Ненчева каза, че това е тупкане на топка, умишилено бавене от страна на управляващата партия на процеса на промянтата, която трябва да се случи, но внесеният проект на 90% повтаря старата конституция и промяна според нея няма да има.
С нашия събеседник коментирахме и войната, която вече месеци наред се води меду премиера и президента и на която стават свидетели всички българи. Според Веска Ненчева това, че името на Румен Радев се спряга в близост до лидера на левицата Корнелия Нинова не е проблем, тъй като все пак БСП е партията, която подкрепи държавния глава за поста.
Ненчева подчерта, че Европа вече поглежда към България, към сигналите, които червените пускат и към протестите. Още, вижте във видеото на ПБ Новинар…

Още по темата