Кешеру май спаси главата на Върба! Лудогорец би Етър с родилни мъки (ВИДЕО)

Кешеру май спаси главата на Върба! Лудогорец би Етър с родилни мъки (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com
Лудогорец победи с родилни мъки Етър. На стадион „Ивайло“, шампионите се наложиха с 2:0, като първото попадение падна чак в 79-ата минута. Преди това възпитаниците на Павел Върба доминираха на терена, без обаче да създадат чисто голово положение, а и почти никаква опасност пред вратата на домакините. Въпреки всичко, изглежда, че головете на Кешеру, а в края и на Чибота изглежда поне засега ще спасят падането на главата на старши треньора Павел Върба.
Лудогорец можеше да поведе в 8-ата минута. След центриране в наказателното поле, Инхиньо Марин засече с глава, но право в Анатоли Господинов.
До края на полувремето „орлите“ така и не стигнаха до друго сериозно положение, въпреки териториалното си превъзходство.

Презвтората част мъката на шампиони те продължи. Разградчани така и не успяваха да застрашат вратата на съперника до 79-ата минута., когато поведе. Етър не успя да изнесе топката, която стигна на границата на наказателното поле до Клаудиу Кешеру. От там румънецът с много прецизен удар я прати в долния ляв ъгъл на вратата за 0:1.

В 90-ата минута Лудогорец стигна до второ попадение. Елвис Ману изведе Мавис Чибота сам срещу вратаря. Вторият пък без проблем прати топката покрай Господинов за крайното 0:2.

Още по темата