Сряда, 25 ноември – Отличен ден за търговците

Сряда, 25 ноември – Отличен ден за търговците


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Сряда, 25 ноември – Отличен ден за търговците.

Днес е много добър ден за тези от вас, които се занимават с търговия. Проявявайте вежливост, бъдете ловки и дипломатични, бъдете отворени към нови идеи и методи.

Отличен ден за тези, които се занимават с актьорство, музика, журналистика, преподаване.

Може да сте добре информирани, но да не можете добре да използвате тази информация, защото поемате твърде много отговорности. Усилията ви може да останат незабелязани.

Днес може да проявявате повече импулсивност, нетърпение, негодувание и раздразнителност. Не бъдете толкова резки, за да не рискувате здравето си.

За Девите денят е благоприятен за работа с документи, за покупка и ремонт на техника, включително и на автомобили. Благоприятен ден е за търговия, четене, писане, преподаване, изпити, а също и за реклама и маркетинг.

За Овните и Скорпионите е важно да имат предвид, че опитвайки се да утвърдят егото си, може прекалено много да се вълнуват от мнението на другите за тях.

Внимавайте, когато си угаждате с храни и напитки, за да не влошите здравето си. Това важи най-вече за Скорпионите и Близнаците.

Днес предизвикателството е да се опитаме да оценим онова, което е съществено и необходимо за нас.

Козирозите може да започнат работа по нови проекти и програми, включително и такива, свързани с европейско финансиране.

За представителите на зодия Риби денят е хубав за планиране на дълги пътувания, за свършване на различни дела в банки, съдилища, държавни инстанции и администрации.

При Телците могат да настъпят промени в партньорските отношения, но могат да се появят възможности за нови партньорства, както и за сключване на нови договори. За тях е добре да водят преговори във връзка с бизнеса. Те обаче може да имат спънки и трудности при работа с държавни учреждения, банки, съдилища. Ако пътувате на далечни разстояния, ще имате забавяния и препятствия от всякакъв характер.

За Козирозите не е благоприятно да пътуват. За тях е хубав ден за промени в недвижимата собственост, за сделки и строителство. Последното важи и за Везните.

Стрелците вероятно ще имат проблеми при получаването на пари. Парите може да се забавят, но в крайна сметка ще дойдат при тях.

Добър ден за паричните въпроси на Везните. Те ще имат приходи от собствен труд, а може да разчитат и на заеми от партньори. В парично отношение при тях ще има промени.

При Рибите ще идват пари, но те бързо ще ги харчат, за да покрият многото си разходи.

Девите може да вземат заеми в този ден или да започнат процедура по отпускане на кредити.

Близнаците ще се радват на отлични партньорски отношения. Те може да водят успешни преговори и да сключват печеливши договори.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата