Берое не се даде на ЦСКА-София! „Червените“ забравиха какво е победа у нас (ВИДЕО+СНИМКИ)

Берое не се даде на ЦСКА-София! „Червените“ забравиха какво е победа у нас (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА-София и Берое не излъчиха победител в мач от IX кръг на родния футболен елит. На стадион „Българска армия“ съперниците си размениха набързо по едно попадение през втората част за крайното 1:1. За „червените“ това е пети пореден мач без победа в efbet Лига.
След по-малко от 180 секунди игра, ЦСКА-София можеше да поведе. Али Соу бе изведен сам срещу вратаря и опита да го прехвърли. Василев обаче спаси.
След още 3 минути пък Берое по чудо не поведе. Макута получи в наказателното поле и стреля от въздуха. Топката обаче профуча на сантиметри от лявата греда.

В 21-ата минута Цветков пусна в наказателното поле към Макоута, чийто удар обаче не затрудни Бусато.
3 минути по-късно Занев отправи мощен изстрел от сериозна дистанция. Василев в първи момент не успя да улови, но веднага след това поправи грешката си.
В 31-ата минута Белтраме нанесе хубав удар от далечно разстояние. Топката обаче премина над напречната греда.
В 42-ата минута Мезаг не успя да изчисти, слагайки топката на крака на Али Соу до ъгъла на вратарското поле. Ударът по диагонала обаче профуча покрай дясната греда.
180 секунди по-късно Енрике центрира в наказателното поле. Синклер не успя да засече с глава, а зад него и Али Соу на границата на вратарското поле се размина с топката.

Втората част започна ударно за Берое. В 48-ата минута Фуртадо проби отдясно и центрира. Гаюс Макоута странно как бе оставен непокрит във вратарското поле и без проблеми засече с глава за 0:1.

В 53-ата минута Белтраме изрита силно топката към наказателното поле на Берое. Фуртадо се подхлъзна, Енрике пое и точно когато оставаше сам срещу вратаря, крилото също се подхлъзна, а възможността бе опропастена.
Секунди по-късно Енрике получи в наказателното поле и стреля мощно по диагонала. Василев обаче изби, след което се стигна до корнер. След неговото изпълнение, Валентин Антов засече с глава за 1:1 в 54-ата минута.

180 секунди след това Соу бе изведен сам срещу вратаря и стреля покрай него. Василев успя да докосне с ръка топката, която се чукна от външната страна на дясната греда и излезе в корнер.

След час игра Берое организира чудесна атака с по едно докосване. Топката стигна до Макоута, който от границата на наказателното поле стреля малко над напречната греда.
В следващите минути съперниците си размениха по един удар чрез Александър Василев у Али Соу.
В 3-ата минута на продължението Вион центрира в наказателното поле, Али Соу засече с глава, но встрани от вратата.

Още по темата