Петьо Блъсков: Иван Костов е бащата на политическата корупция в България

Петьо Блъсков: Иван Костов е бащата на политическата корупция в България

Иван Костов е бащата на политическата корупция в България. От 1992 година този човек тормози и хората и държавата и публиката. Той забърка тестото, забърка маята, показа как се пече тази баничка. Това каза издателят Петьо Блъсков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.
Думите му са по повод поисканото от Иван Костов извинение от българското общество.
„Славчо Христов беше главния управител на кръчмата на Черковна, която се казваше „Вечерна среща“, той се беше там кръчмар и беше много добър, той беше много близък на Костов и какво се случи? Взеха „Златни пясъци“ и в последствие той си отиде някъде, има си туризъм има си комплекса и т.н.“, допълни той.
„Иво Прокопиев пък тръгна от вестникарлъка. Той го стартира с пари „Ройтерс“, 93-та година му дадоха едни 100 000 долара и постепенно той се завъртя в бизнеса, вклини се в едни финансови сделки, неговите фирми даваха съвети и в последствие стана бизнесмен“, каза още Блъсков.
Той коментира и фалшивите новини: „Фалшивите новини са част от играта, откакто съществува новинарския свят и ще шестват и шефстват докато свят светува“, отбеляза той.
„Стив Ханке е един изключително интелигентен човек, който винаги е заемал големи постове. Той е изключително информиран и нищо чудно куфарчето му да е пълно с някои работи“, не изключи Блъсков./Новините БГ

Още по темата