Ясно кога национал ще дебютира за ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Ясно кога национал ще дебютира за ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Последното ново попълнеие на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев обяви, че ще се върне в игра най-вероятно в средата на септември, след паузата за националните отбори за Лигата на нациите. Тогава новакът приема Монтана.
„Състоянието ми се подобрява с всеки изминал ден. Очакванията са в средата на септември да мога да играя минути за отбора. Нека обаче не бързаме много. Надявам се тези прогнози, които дават, да се сбъднат. Направих доста мачове и години в Италия, което ме радва, защото за един българин да се задържи в толкова силно първенство е трудно. Там научих, че трябва много работа. Има футболисти с по-малко качества, но с много труд успяват. Научих се на дисциплина и раздаване на терена. Научих доста неща, които мисля, че ще ми бъдат полезни за в бъдеще“, каза халфът пред сайта на клуба.
„Надявам се да вляза на терена колкото се може по-бързо. Играх с Венци Василев и Мартин Камбуров преди да отида в Италия. Добри момчета и футболисти. Ще се радвам да играя отново с тях. Те са едни от хората, които ми помагаха, когато бях в ЦСКА на една крехка възраст. Изградили сме едно добро приятелство, особено с Венци Василев“, добави Чочев.

Още по темата