Миланов: Липсват ни трима, двама ни отказаха в последния момент! Ще трябва да гледаме към чужденци (ВИДЕО)

Миланов: Липсват ни трима, двама ни отказаха в последния момент! Ще трябва да гледаме към чужденци (ВИДЕО)

Снимка: levski.bg

Старши треньорът на Левски – Живко Миланов – говори преди началото на новото първенство и предстоящия утре мач срещу Славия.
„Мисля, че момчетата са готови както за утрешния мач, така и за новия сезон. Все още не сме окомплектовани. Липсват футболисти на някои позиции. Мисля, че през следващите седмици ще опитаме да попълним липсващите постови. Трима футболисти ни липсват.
Имаме хубави условия на „Герена“. Хубаво беше да направим лагер, но момчетата бяха доста сериозни и свършихме доста работа.
Имаме интерес към Иван Горанов.
Имам оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се представят по-добре. Ръководството не ни е поставило конкретни цели. Момчетата ще дадат максимума си. Ако можем да вземем нужните футболисти, Левски ще изглежда по различен начин от миналия сезон.
Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест отбора може да се справи Левски. Няма какво да се залъгваме, трудно можем да мислим за нещо повече.
Водил е подготовка с АПОЕЛ, но ще преценяваме. Има време до мача утре. Ако имам точните футболисти, бих искал да ги имам още утре. Българите, които имаха качества за Левски, вече имат отбори. Ще трябва да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкова прости. Имат контакти и разбират, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отказаха в последния момент, след като разбраха.
Симеон е добре, тренира и е готов. Ще преценим на каква позиция ще играе.
Радващото е, че има ентусиазъм при феновете и в съблекалнята. Мога само да благодаря за тази подкрепа на привържениците.
Контролите на Славия бяха закрити. Не можеше да ги гледаме много. Аз обаче имам идея как ще изглежда Славия. Загорчич е добър специалист, но за мен е важно как ще изглежда Левски. Отборът ни ще излиза само и единствено за победа“, коментира Миланов.

loading…

предишна статияНовото ни първенство: Интрига навсякъде, но не и на върха!

Още по темата