Нов в Левски: Нямах никакво колебание! Феновете ни са най-великите (ВИДЕО)

Нов в Левски: Нямах никакво колебание! Феновете ни са най-великите (ВИДЕО)

Централният защитник Живко Атанасов подписа договор за две години с Левски. Бранителят ще направи първа тренировка с новите си съотборници днес, а преди това каза първите си думи след трансфера.
„Чувствам се отлично. Това е една моя сбъдната мечта. Много съм щастлив, амбициран и нямам търпение да започна да тренирам с отбора, за да започна да показвам това, което мога. Нямах никакво колебание да дойда в Левски. Позитивно настроен съм за цялата ситуация и мисля, че всичко ще се оправи и клубът ще влезе в релси, както винаги е било тук. Нямаше колебание, а леко забавяне, относно разтрогването на договора ми с бившия ми клуб“, заяви Атанасов.
„Следях първенството. Гледах определени мачове, но не абсолютно всички, защото в Италия по това време се интересувах от други отбори и първенства. Винаги съм следял и интересувал какво става в родния ми клуб. За мен е удоволствие да бъдат тук и да бъда част от това велико нещо“, добави още той.
„Със сигурност налагането на млади футболисти ще доведе до резултати. Надявам се те да са високи, но разбира се, че ще трябва време. Трябва да се работи много. Искам да видя Левски, който побеждава във всеки един мач. Такъв съм свикнал да го гледам. Израснах с това и обичам да го виждам. Трябва да израстваме и да сме на върха, където ни е мястото“, каза защитникът.
„Публиката на Левски е най-великата за мен. Това е безспорно и няма какво да го коментираме. Феновете трябва да продължават да подкрепят клуба, по начина, по който го правеха до момента и да проявят разбиране. В последно време, когато излезе по медиите, че ще се връщам в Левски получих много позитивна подкрепа. За мен е изключително приятно и съм много щастлив да знам, че зад гърба ни има такава публика, защото това е нещото заради, което го правим“, заяви Атанасов.

Още по темата