Никола Спасов: Доволен съм от играта, не от резултата

Никола Спасов: Доволен съм от играта, не от резултата

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов изгледа втората загуба на своя тим в контролите в Турция. Той сподели, че на моменти играта го удовлетворява, но иска и резултати.
„Едно много добро първо полувреме. Изключително съм доволен от начина, по който го изиграхме, с изключение на двете груби грешки, които направихме и допуснахме два глупави гола. Пълно игрово предимство, за съжаление не успяхме да вкараме нито едно от нашите създадени положения. През второто полувреме, след като извърших смените, загубихме своя облик. Не съм доволен от играчите, които се включиха. Като цяло не мога да бъда доволен, след като загубихме с 0:3,” заяви за Гонг наставникът.
„Всички тренират много добре, но ние сме дошли тук да играем контроли. В изиграните две срещи имаме две загуби, от резултатите не съм доволен. Иначе от играта през първия мач и първото полувреме на втората контрола съм доволен,” сподели Спасов. Той добави, че не е доволен от пристигналия на проби Алекс Фритос, но ще му даде шанс за изява до края на лагера в Анталия./Dariknews.bg

Още по темата