Вторник, 23 март – Ден, свързан с много емоции, но и с

Вторник, 23 март – Ден, свързан с много емоции, но и с

Вторник, 23 март – Ден, свързан с много емоции, но и с блокирането им

Този вторник мнозина от вас ще станат свидетели на прояви на ревност. Други ще потърсят драматично разрешаване на проблемите си поради усещане, че са отхвърлени от най-близките им хора.

Трябва да се опитате да се справяте с проявите на нетолерантност и фанатичност. Много хора може да се окажат самотни.

Този ден е особено благоприятен за хората, чиито професии и бизнес са свързани с инициативност, защото Слънцето вече е в Овен. Това е знакът на неговата екзалтация и той ще проявява своите най-положителни качества. Ще се отразява като бързина, ентусиазъм, динамика. Сега може да проявите своите лидерски качества и да покажете, че сте водач, а не последовател и че сте в добри отношения с властта и управлението.

Ще обичате да правите, каквото си искате в удобно за вас време, ще сте самомнителни – дори арогантни. Ще сте отзивчиви спрямо нуждите на другите.

Ако имате собствен бизнес, може да го ръководите доста енергично – с размах и успех.

Овните ще могат да се похвалят с бързина на действието и мисълта, ще бъдат динамични и в бизнеса. На тях ще им върви в неща, отнасящи се до недвижими имоти, строителство, грижи за другите, медицина. Ще им върви в нови начинания, включително рискови, както и в дейности, свързани с инициативност и активни действия.

Телците днес ще имат успех във всичко, свързано с търговия, транспорт, комуникации, печатни произведения, радио и телевизия. Те ще са успешни и в неща, свързани с техника и автомобили. За тях ще бъдат особено плодотворни пътуванията на къси разстояния, както и отношенията с роднини и съседи.

Близнаците днес ще преживеят благоприятни промени в парично отношение. Те трябва да са много внимателни при даване пари на заем, сделки с валути. Но днес не е добре да погасяват дългове и да взимат кредити. Денят е благоприятен за развиване на приятелски отношения и сбъдване на планове и мечти.

Раците днес може да са по-чувствителни и емоционални от обикновено, защото Луната е в техния знак. По някакви причини на тях може да им се провалят сделки, договори и преговори, защото  техните партньори може да изпитват преувеличени и неоснователни страхове, които да ги спират да действат.

Лъвовете днес може да се поздравят с развиване на дейностите, отнасящи се до нови партньорства. Те ще могат да водят успешни преговори, но да имат предвид, че са възможни както забавяния, така и спънки в партньорствата им по независещи от тях причини. Същевременно те могат да планират успешни пътувания. Онези от тях, които са се посветили на медицината и фармацията, ще имат успехи.

За Девите днес е благоприятно време да кроят планове за бъдещето и да променят досегашните си по-дългосрочни намерения. Възможно е в реализацията на плановете им да им помагат приятели. Но е добре да са внимателни в отношенията си с началници и висшестоящи, защото са възможни и скарвания с тях. Те трябва да са внимателни и с партньорите, от които може да очакват неточни ходове и измамни действия.

Везните днес ще се радват на благоприятен развой в партньорските отношения. За тях денят е хубав за водене на преговори, подписване на договори. Те ще могат да се поздравят с успешни промени в бизнеса, кариерата и в партньорските отношения.

Скорпионите днес могат да се заемат с дейности, свързани с финанси и банкови институции, а също така и със съдилища и държавни администрации. Те ще имат успех в отношенията си с академичните институции и с религиозните власти. Те трябва да внимават със служителите си, които може да се окажат не са особено компетентни по възложените им задачи.

Стрелците днес ще имат успех в дейности, свързани със спорт, изкуство, грижи за деца, осигуряване на приятни преживявания. Те обаче трябва да са предпазливи в отношенията си с партньорите, с които не са изключени скарвания. Добре е да са внимателни при управление на пари, които не са само техни, а и на други хора, както и да са предпазливи, стане ли въпрос за операции със заеми и дългове.

За Козирозите днес е добре да не действат емоционално и прибързано, ако сключват сделки. Те може да се нагаждат към партньорите си и това да прави отношенията им по-хармонични. Тези от тях, които се занимават със строителство и недвижими имоти, ще могат да се поздравят с успехи.

Водолеите днес може да извършат успешни промени, свързани с подчинени и персонал. Те може да променят успешно и работата си, и обстановката, в която работят. За тях денят е хубав за реклама, маркетинг, курсове, преподаване, търговия, четене, писане, покупка и ремонт на техника и автомобили.

Рибите днес ще извършват успешни финансови операции – стига да са смели и инициативни и да излязат от своето русло. Ако се впуснат в нови начинания и инициативи, денят за тях ще е особено хубав. Те ще имат успех в бизнеса, насочен към детската аудитория, а също и в сфери като изкуство, спорт, дейности, свързани с практикуването на хоби, а и като цяло с прекарване на свободното време навън.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки и други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата